سید موسی حسینی کاشانی عصر سهشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی قم بیان کرد: بسیاری از استانهای کشور سریال سرداران شاخص خود را سالها قبل ساختهاند.
وی اضافه کرد: ساخت سریال شهید زینالدین باگذشت چند سال از آغاز آن همچنان بلاتکلیف بوده و به سرانجام نرسیده است.
وی ادامه داد: صداوسیمای قم برای ساخت این سریال ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده اما برای تامین کامل هزینههای آن باید ۱۰ میلیارد تومان دیگر هم تامین شود.
شهید مهدی زینالدین در ۱۸ مهرماه سال ۱۳۳۸ هجری شمسی، در خانوادهای مذهبی در شهر تهران متولد شد. با آغاز جنگ تحمیلی و رشادتهای فراوانی که شهید زینالدین از خود نشان داد باعث شد تا فرماندهان مسئولیتهای حساس و کلیدی را به او واگذار کنند. بدین ترتیب، شهید زینالدین بهعنوان مسئول شناسایی یگانها و پسازآن بهعنوان مسئول اطلاعات عملیات سپاه دزفول و سپس مسئول اطلاعات عملیات محورهای سوسنگرد انتخاب شد.
او در عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر، مسئولیت اطلاعات عملیات قرارگاه نصر را پذیرفت و در عملیات رمضان، به سرپرستی تیپ ۱۷ علیابن ابیطالب قم و سرانجام به فرماندهی لشکر ۱۷ سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) قم منصوب شد.
در آبان سال ۱۳۶۳ شهید مهدی زینالدین فرمانده لشکر ۱۷ سپاه امام علی بن ابیطالب در دوران دفاع مقدس به همراه برادرش مجید (که مسئول اطلاعات و عملیات تیپ ۲ لشکر علیبن ابیطالب(ع) بود) جهت شناسایی منطقه عملیاتی از کرمانشاه به سمت سردشت درحال حرکت بود که در درگیری با نیروهای ضد انقلاب به شهادت رسید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در ادامه ابراز کرد: در مسیر برگزاری دومین کنگره ملی شهدای قم ۱۷ کمیته تخصصی تشکیلشده است.
حسینی کاشانی اظهار کرد: در بخش کمیته فرهنگی و هنری این کنگره ۸ کارگروه ویژه راهاندازی خواهد شد.
وی افزود: کارگروههای شعر و ادبیات، هنری،سرود و نمایش، فیلم و پویانمایی و مستند، کودک و نوجوان، هنرهای تجسمی، کتاب و کارگروه محصولات فرهنگی و تبلیغی در این رابطه تشکیلشده است.
کنگره ملی شهدای قم با شعار «قم، سرآمد شهادت و سر افرازی» آبان ماه سال ۹۹ برگزار خواهد شد.
حسینی کاشانی در ادامه عنوان کرد: تبیین طرح بیانیه گام دوم با محوریت جهاد دانشگاهی واحد قم و همکاری هفتدستگاه اجرایی در حال انجام است.
وی اظهار کرد: عمل و اجرای بیانیه گام دوم انقلاب باید بعد از تبیین آن بهصورت دقیق در سطح استان عملیاتی شود.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب در اواخر ماه بهمن ۹۷ در بیانیه ای خطاب به جوانان و آیندهسازان ایران، برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمان های انقلاب اسلامی را در هفت فصل تبیین کردند.
تعامل دستگاههای اجرایی قم در اجرای برنامههای دهه فجر مطلوب است
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم نیز در این جلسه گفت: شعار محوری دهه فجر امسال انقلاب اسلامی با عنوان «انقلاب اسلامی زنده و پویا در پرتو ولایتمداری جهاد و مقاومت» انتخابشده است.
نصرتالله لطفی بیان کرد: شعار امسال دهه فجر امسال از منویات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اقتباسشده است.
وی بیان کرد: دهه فجر امسال به دلایل اتفاقات اخیر و وضعیت منطقه متفاوتتر از تمام سالهای گذشته خواهد بود.
وی با اشاره به یکساله شدن بیانیه گام دوم انقلاب بیان داشت: اقدامهای انجامشده در یک سال گذشته در رابطه با این بیانیه در دهه فجر امسال ارائه و تبیین میشود.
وی تصریح کرد: به دلیل همزمانی ۲۲ بهمنماه امسال با چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، این روز از اهمیت و برجستگی بیشتری برخوردار است.
وی گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال به همین مناسبت با عنوان حماسه حضور و تجدید بیعت با سردار دلها نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: باید از بستر و فضای دهه فجر برای حضور پرشور در انتخابات دوم اسفندماه استفاده شود.
وی گفت: برنامههای دهه فجر نباید به فضایی برای استفادههای انتخاباتی برای جناحها و گروههای سیاسی تبدیل شود.
لطفی یادآور شد: صبح روز ۱۲ بهمنماه، ساعت ۹:۳۳ همزمان با لحظه با ورود امام راحل به ایران ویژهبرنامه راهپیمایی از حرم حضرت معصومه(س) آغاز میشود و تا بیت تاریخی امام ادامه مییابد.
وی تصریح کرد: همچنین ساعت ۹:۳۳ روز ۱۲ بهمنماه زنگ مدارس به همین مناسبت نواخته خواهد شد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم تصریح کرد: تعامل بین دستگاههای اجرایی استان در اجرای برنامههای دهه فجر مطلوب است.
در جلسه شورای فرهنگ عمومی که به ریاست آیتالله سید محمد سعیدی امامجمعه قم و با حضور بهرام سرمست استاندار قم برگزار شد، مباحث مربوط به آمادگی استان در برگزاری دهه فجر انقلاب، دومین کنگره ملی شهدای استان و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب موردبررسی قرار گرفت.