سردار سید تیمور حسینی روز سه شنبه در جلسه کمیسیون ایمنی راههای قم، افزود: این مساله حاصل نهضت بزرگی بود که در کشور ایجاد و باعث تغییرات چشمگیر در راهها شده است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از محورها اولین خطا آخرین خطا میشود، تاکید کرد: در همین راستا باید عواملی که در محورهای مواصلاتی باعث حوادث ترافیکی است را برطرف کرد.
فرمانده پلیس راه با اشاره به نامناسب بودن وضعیت رانندگی و ترافیکی کشور در معابر بهویژه معابر برون شهری، گفت: باید برای بهبود وضعیت ترافیکی معابر کشور راهبردهای کارآمدی اتخاذ شود.
حسینی در عین حال افزود: برای همه کشور نمیتوان نسخه واحد پیچید و انتظار داشت این راهکار در همه استانها جواب دهد، بلکه باید با همکاری و تعامل نزدیک مسائل هر استان را با توجه به شرایط خاص خودش تحلیل و بررسی کنیم تابه نتیجه مثبت برسیم.
وی با اشاره به اینکه راه، وسیله نقلیه و انسان عوامل دخیل در تصادفات است، گفت: در اغلب تحلیلها نیز بهدرستی سهم عمده به انسان اختصاص داده میشود و از این واقعیت مسلم نباید غافل شویم که با وجود حقیقت داشتن خطای انسانی، نمیتوانیم بگوییم خودشان در تصادفات مقصر بودهاند و با این کار سهم خودمان را نادیده بگیریم.
وی اضافه کرد: با همان فرمولهایی که در دنیا وجود دارد باید مباحث مربوط به مهندسی ترافیک و ایمنی راه و خودرو را بهدرستی اجرا کنیم و در این صورت است که میتوانیم ادعا نماییم بخش قابل توجهی از خطاهای انسانی را جبران خواهیم کرد.
فرمانده پلیس راه کشور با اشاره به اینکه پارسال شاهد ۲ تصادف در یک نقطه مشترک به فاصله زمانی یک هفته بودیم، خاطرنشان کرد: در تصادف نخست چهار تَن کشته و در تصادف دیگر یک تَن جراحت سطحی داشت که علت تفاوت خسارت این ۲ تصادف خودروهای غیرایمن و ایمن بود.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرحهای عمرانی در محورهای مواصلاتی، گفت: باید ارزیابی شود در محوری که امروز با گره ترافیکی مواجه هستیم، فردا با اجرای طرح جدید، با چه شرایط و خطاهایی مواجه خواهیم شد.
در این جلسه مشکلات تردد در محورهای مواصلاتی قم از جمله ورودی محور جعفریه قم و راهکارهای پیش رو برای ارتقاء محور کهک- سهراهی لنگرود به راه اصلی مورد بررسی قرار گرفت.
/۲۰۸۵/ ۶۱۳۳/