بهروز ندایی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران ایرنا افزود: طبق برنامه راه آهن اردبیل -میانه به عنوان یکی از طرح های اولویت دار استان تا سه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید .
وی اظهارداشت: امسال هزار و 350 میلیارد ریال از محل اعتبارات بودجه سنواتی و مبلغ 2هزار و 500 میلیارد ریال از محل فاینانس داخلی و توسط بانک ملی برای راه آهن تامین گردیده و طبق برنامه ریزی به پیش می رود.
ندایی در خصوص توسعه شبکه راه های اصلی استان گفت: امسال اعتبارات برخی از طرح های راه سازی از قبیل راه اصلی اردبیل- گرمی، اردبیل-سرچم، اردبیل- نمین 10 برابر افزایش یافته است .
وی ادامه داد: در حوزه راه های اصلی استان امسال حجم بهسازی و تامین قیر یارانه ای افزایش یافته و 810 میلیارد ریال در بخش توسعه شبکه بزرگراهی استان اختصاص یافته است.
معاون عمرانی استاندار اردبیل افزود: راه های چهاربانده اردبیل- سرچم، نمین- آستارا، رضی -امیرکندی، اصلاندوز- پارس آباد، اردبیل- مشگین شهر و جاده اصلی کلور- درام از این اعتبارات بهره مند هستند.

**وضعیت راه های اصلی استان نامناسب است
معاون عمرانی استاندار اردبیل گفت: وضعیت راه های اصلی استان قابل تعریف نیستند و هر چقدر بزرگراه در این استان احداث شود میزان تصادفات پایین می آید.
ندایی افزود:برای احداث 400 کیلومتر بزرگراه در استان برنامه ریزی و پیش بینی شده هرسال 25 کیلومتر بزرگراه بصورت تصاعدی ساخته شود .
وی بیان کرد: برای احداث بزرگراه چهار مسیر اصلاندوز-پارس آباد ،اردبیل-مشگین شهر ،اردبیل –گرمی و گرمی-پارس آباد هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار برای اجرا اختصاص یافته و بیشتر این مسیر ها 2بانده خواهد شد .
وی با بیان اینکه اولویت اصلی ما بهسازی راه های شمال استان و سرچم است افزود: امسال هزار میلیارد ریال اعتبار از سوی راه و شهر سازی و 700 میلیارد ریال از سوی سازمان حمل و نقل جاده ای برای این طرح ها هزینه می شود .
ندایی اضافه کرد: عملیات اجرایی 2 هزار طرح عمرانی در استان از سال های گذشته شروع شده که 400 مورد آن سال گذشته و400 طرح دیگر هفته دولت امسال افتتاح شدند.

**تامین آب شرب در اولویت است
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل بیان کرد: 2 مشکل اساسی در استان یکی کمبود آب شرب و دیگری کمبود آب کشاورزی وجود دارد که برای تامین آب شرب و نیز کشاورزی استان طرح های مختلفی در حال اجراست.
ندایی گفت: آب شرب تمام شهر های استان به جز اردبیل مشکلی ندارد و برای تامین آب شرب مرکز استان انتقال آب از رودخانه ارس و قزل اوزن مورد مطالعه قرار گرفته و در صورت نهایی شدن عملیات اجرایی انتقال آب از این رودخانه ها به اردبیل شروع می شود .
وی افزود: با احداث تصفیه خانه های مدرن، برنامه ریزی برای تغییر الگوی کشت، اصلاح شبکه و لوله های داخل شهر توسط شرکت آب و فاضلاب و انتقال آب ازچشمه گور گور، سد شهریار ، رودخانه ارس و قزل اوزن می توان آب اشامیدنی سالم و بهداشتی برای استان تامین کرد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از راه های تامین آب شرب ،اصلاح شبکه های داخل شهر و بهینه سازی مصرف آب است که در اولویت کاری قرار گرفته است .
معاون عمرانی استاندار اردبیل گفت: در بخش کشاورزی هم باید بهینه سازی مصرف آب با اجرای طرح های آبیاری تحت فشار و اصلاح الگوی کشت در اولویت قرار گیرد .
ندایی بیان کرد: 90 درصد مصرف آب در بخش کشاورزی مصرف می شود که اگر 10 درصد آن بهینه سازی شود بیش از مصرف آب شرب صرفه جویی خواهد شد .
وی با اشاره به اجرای چهار طرح مهار آب های مرزی در استان افزود: با تکمیل این طرح ها تحول بزرگی در استان به لحاظ اشتغالزایی و رونق اقتصادی ایجاد خواهد شد.
ندایی اضافه کرد: این چهار طرح شامل شبکه پایاب سد خداآفرین، سد احمد بیگلو مشگین شهر، سد عمارت و سد تازه کند گرمی است و هم اکنون در این طرح ها چهار هزار نفر مشغول بکار هستند.

**12 مجتمع آبرسانی روستایی در استان اردبیل احداث می شود
معاون عمرانی استاندار اردبیل گفت: برای تامین آب روستاهای استان هم 12 مجتمع آبرسانی روستایی با هدف پیشگیری از بحران و تنش آبی احداث می شود .
ندایی گفت: بیشتر روستاها از کمبود آب در مضیقه هستند و برای تامین آب آنها علاوه بر بهینه سازی مصرف ،احداث مجتمع های آبرسانی در اولویت قرار گرفته است .
ندایی ادامه داد: با تکمیل 6 مجتمع آبرسانی روستایی و با صرف 300 میلیارد تومان اعتبار آب شرب مطمئن برای 320 هزار نفر از روستاییان استان تامین می گردد و توافق شده 50 درصد این اعتبارات از منابع وزارت نیرو و 50 درصد توسط استانداری اردبیل تامین شود.

**سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان در حال توسعه است
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل محور توسعه استان را گردشگری و کشاورزی عنوان کرد و گفت: برای رونق گردشگری چند طرح اساسی در دستور کار قرار گرفته که مهمترین آنها راه اندازی کریدور سبلان از نیر تا مشگین شهر، احداث آبگرم های مدرن درمانی، توسعه مناطق نمونه گردشگری، مرمت و بهسازی آثار تاریخی و گردشگری، راه اندزی تله کابین در اندبیل خلخال، تقویت پیست اسکی آلوارس و راه اندازی خط دوم آن و راه اندازی پل معلق شیشه ای در هیر است .
ندایی گفت: زیر ساخت های لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان فراهم شده و مشوق های خوبی هم برای سرمایه گذار بخش خصوصی در بخش کشاورزی و گردشگری در نظر گرفته شده است.

** 446 طرح عمرانی ، اقتصادی در استان اردبیل افتتاح می شود
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: در هفته دولت 446 طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار بالغ بر 6هزار و 720 میلیارد ریال در شهرستان های مختلف استان به بهره برداری می رسد .
ندایی افزود: پنج هزار و 720 میلیارد ریال اعتبار در طرح های عمرانی و هزار میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی برای اجرای این طرح ها هزینه شده است .
وی اضافه کرد: این طرح ها شامل گازرسانی روستایی ،مراکز بهداشت ، سالن های ورزشی ،شبکه ر اه اصلی و فرعی ،آبیاری تحت فشار ،سالن های ورزشی مدارس و طرح ها عمرانی شهری است.
7110/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.