اکبر بهنام جو شنبه شب در گفت و گویی تلویزیونی افزود: آب‌های گرم معدنی موجود جوابگوی گردشگران داخلی و خارجی نیست وایحاد مجتمع های درمانی مجهز پیگیری می شود و هم اکنون نیز سرمایه گذاری برای ایجاد 2 آبگرم مدرن و پیشرفته در استان در جریان است.
وی بیان کرد: مجتمع های آب گرم در استان می بایست دارای پزشک و تجهیزات مدرن درمانی باشند و در این راستا توافق ایجاد رشته های آب درمانی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اخذ شده اما تا راه اندازی و تربیت متخصصان این رشته ، اعزام پرشکان به کشورهای پیشرفته دنبال می شود.
او با بیان اینکه در یک افق سه ساله قرار است 200 نفر از پزشکان این استان برای طی دوره های آموزشی به خارج اعزام شوند افزود: در مرحله نخست سال آینده 50 پزشک برای این منظور به یکی از کشورهای خارجی اعزام خواهند شد.
بهنام جو همچنین به تلاش برای خارج کردن گردشگری استان از تک فصلی بودن و احیای گردشگری زمستانی گفت: برای این منظور2 پیست اسکی در آلوارس سرعین ، 2 پیست اسکی در مشگین شهر و یک پیست در اندبیل خلخال راه اندازی و فعال می شوند.
او از راه‌اندازی تله‌کابین آلوارس، تکمیل و احداث هتل در این منطقه و حضور یک سرمایه‌گذار جدید در آلوارس برای تجهیز این منطقه خبر داد و گفت:
به جد دنبال این هستیم تا زمستان اردبیل با جاذبه های ورزشی و گردشگری مسافران داخلی و خارجی را به سوی خود جذب کند .
وی ظرفیت‌های شهرستان های محتلف استان را در گردشگری بی‌نظیر خواند و اظهار کرد: در گرمی سد گیلارلو و نوار مرزی به عنوان مکان احداث دهکده سلامت، در پارس‌آباد دریاچه شهید غفاری و در بیله‌سوار گردشگری سلامت و در جنوب این استان نیز تقویت امکانات بوم‌گردی در کنار آب گرم گیوی و حمام سنگی و در نمین منطقه فندقلو از بهترین شرایط و امکانات برای رونق گردشگری برخوردار هستند.

**در تامین اعتبار راه آهن مشکلی نداریم
استاندار اردبیل با اشاره به اهمیت طرح راه آهن اردبیل - میانه و اردبیل - پارس آباد مغان گفت: در ارتباط با راه آهن اردبیل – میانه وعده سه ساله برای تکمیل این طرح پابرجاست و با وجود سختی کار مصمم به اجرای آن هستیم و از اول اردیبهشت ماه سال آینده روزشمار اجرای طرح در دید شهروندان استان قرار خواهد گرفت.
بهنام جو اضافه کرد: با همراهی نمایندگان استان اردبیل از منابع مختلف نسبت به تامین اعتبار این طرح اقدام شده و اخیرا نمایندگان استان نیز 400 میلیارد ریال برای طرح تامین اعتبار کرده اند .
وی گفت: علاوه بر اعتبار تختصیصی، تلاش برای تامین اعتبار از صندوق توسعه ملی در جریان است ضمن اینکه پیش‌بینی می‌ شود 300 تا 400 میلیارد ریال تامین اعتبار برای این طرح در ماه‌های آتی انجام شود تا راه آهن اردبیل - میانه سرعت اجرایی بیشتری به خود گیرد.
استاندار اردبیل همچنین به طرح راه آهن اردبیل - پارس آباد مغان اشاره کرد و گفت: مطالعات این طرح در سال 97 انجام و عملیات اجرایی آن نیز از سال 98 در دو شاخه به سمت مشگین‌شهر و همچنین گرمی، پارس‌آباد و بیله‌سوار اجرایی و عملیاتی خواهد شد.
وی همچنین در مورد راه‌های استان و چهار خطه کردن جاده اردبیل - آستارا و اردبیل - سرچم گفت: با اتمام مطالعات اینطرح ها در 6 ماهه اول سال‌ آینده اجرای آنها از نیمه دوم آغاز خواهد شد.
وی بیان کرد: تلاش می شود در یک برنامه سه ساله 200 کیلومتر بزرگراه در استان احداث شود تا زیرساختی مناسب برای ترانزیت کالاها و تولید محصولات متنوع شمال استان اردبیل باشد.
بهنامجو افزود: پیش‌بینی می شود سالی 40 تا 50 کیلومتر بزرگراه در این استان احداث شود ضمن اینکه و در 2تا 3 سال سال آینده نیزجاده کلور – درام که راه ارتباطی اردبیل را با مرکز کشور تا 70 کیلومتر کاهش می‌دهد آماده بهره‌برداری شود.

** سامانه اشتغال از ابتدای 97 راه‌اندازی می‌شود
رئیس شورای اشتغال استان اردبیل از راه‌اندازی سامانه اشتغال از ابتدای سال آینده خبر داد و اظهار کرد: در یک ماه آینده مقدمات این کار فراهم می‌آید تا به تدریج از اول سال آینده با راه‌اندازی سامانه اشتغال به صورت دقیق اشتغال ایجاد شده را رصد کنیم.
وی اضافه کرد: ایجاد 20 هزار فرصت شغلی در سال را در برنامه داریم و با توجه به آمار بیکاران این استان که 65 هزار نفر هستند با جذب سرمایه‌گذاران و تسهیل امور در یک فرصت سه ساله می‌توان برای این افراد فرصت های شغلی مناسب ایجاد کرد.
وی حل مشکلات و موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران را در صدور موافقتنامه‌های اصولی و فرآیند پرداخت تسهیلات یادآور شد و بیان کرد: نمونه عملی تسهیل این فرآیند در گرمی و در کارخانه شیرآلات آویسا اتفاق افتاد و برای سرمایه‌گذار در کمتر از 21 روز مجوز صادر شد و به جای کلنگ‌زنی با بتن‌ریزی عملا عملیات اجرایی این طرح از امروز شروع شد.
بهنام جو به سفرهای متعدد خود در ایام‌الله دهه فجر به شهرستان‌های استان اشاره کرد و افزود: در این سفرها در کنار افتتاح طرح ها و دیدارهای مردمی سعی شد تا جلسات اقتصاد مقاومتی آنها برگزار شود تا در جریان آخرین روند اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و همچنین حوزه کشاورزی، صنعتی و گردشگری قرار گیریم.
وی به افتتاح 792 پروژه عمرانی، خدماتی، بهداشتی و درمانی، صنعتی و گردشگری را در دهه فجر در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: این طرح ها با سرمایه‌گذاری 750هفت هزار و 500 میلیارد ریال در نقاط مختلف استان به بهره‌برداری رسید.
استاندار اردبیل وفاق و همدلی مسئولان اجرایی استان را برگ برنده در توسعه همه‌جانبه استان ذکر کرد و گفت: این وفاق که برگرفته از پیام اصیل انقلاب است سبب شده تا ما بسیاری از کارها را به شایستگی و توان مضاعف به پیش رود.

** کاهش 50 درصدی قیمت زمین در نواحی صنعتی اردبیل
بهنامجو ادامه داد: هیچ اداره و نهادی حق ندارد بدون دلیل سرمایه‌گذار را در مسیر صدور مجوز بیش از 20 روز معطل کند و حتی مقرر شده در کمتر از این زمان صدور مجوزها و فرآیند پرداخت تسهیلات مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: در حمایت از سرمایه‌گذاران قرار شده قیمت زمین در نواحی صنعتی اردبیل50 درصد کاهش یابد و ما در رضی این کار را به عینه انجام دادیم.
استاندار اردبیل یکی از زیرساخت‌های مهم استان را منطقه ویژه اقتصادی نمین اعلام کرد و گفت: هر چند قرار بود از اول تابستان سال آینده واگذاری زمین به واحدهای مستقر در این منطقه آغاز شود اما در دهه فجر کارخانه تولید کریستال سلامت با یک هزار و 900 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و اشتغال یک هزار نفر آغاز شد.
بهنام جو در مورد 2 واحد نساجی و ذوب‌ آهن و تلاش برای خروج آنها از رکود بیان کرد: با رایزنی بانک‌های عامل به ویژه بانک ملی و صادرات دنبال سرمایه‌گذاری هستیم تا سبلان پارچه و ذوب آهن را از این وضعیت نابسامان رهایی داده و با شروع به کاردوباره آنها زمینه اشتغال چهار هزار نفر فراهم آید.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه شیلات نیز قرار است در پایاب سد خدافرین با کارهای مطالعاتی و پژوهشی در سه سال آینده ظرفیت تولید آبزیان استان به 30 هزار تن ارتقا یابد .
خبرنگار و انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.