به گزارش ایرنا ، مهران اوچی اردبیلی روز سه شنبه در جلسه شورای فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل گفت: اردبیل پتانسیل‌ و ظرفیت ‌های خوبی در زمینه گیاهان دارویی دارد و این مرکز علمی نیز برای بهره گیری از این پتانسیل ها و بسترسازی برای تجاری‌ سازی محصولات فناوران تلاش می کند.
وی با اشاره به اینکه مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل با در نظر گرفتن بسته‌ های حمایتی مناسب در زمینه جذب و فعال کردن شرکت‌ ها و هسته ‌های فناور در حوزه گیاهان دارویی فعالیت می‌کند، گفت: 15 شرکت و یک هسته فناور با 34 ایده فناورانه در این مرکز استقرار دارند.
رییس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل همچنین به 12 ثبت اختراع توسط محققان این مرکز اشاره کرد و افزود: سه شرکت مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی این واحد موفق به اخذ تاییدیه دانش بنیانی نوع یک و 2 از کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شدند.
اوچی اردبیلی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی اردبیل از شرکت‌های فناور برای تبدیل ایده به محصول و تجاری ‌سازی تولیدات حمایت می‌کند، تشریح کرد: مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی تنها مرکزی است که با مجوز وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در استان اردبیل فعالیت می‌ کند.
معاون تجاری ‌سازی پارک‌ ها و مراکز رشد جهاد دانشگاهی نیز در این جلسه گفت: مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل در حوزه فناوری بسیار خوب عمل کرده و با تمام قوا برای توسعه فعالیت ‌ها تلاش می‌کند.
حسین بختیاری با بیان اینکه چرخ اقتصادی کشور در آینده به دست فناوران حرکت خواهد کرد، اظهارداشت: برای تحقق این امر باید فناوران به طور صحیح و مناسب، هدایت شوند که انجام این مهم، همت و تلاش دستگاه‌ های متولی را می‌طلبد تا با حمایت خود، بسترهای لازم را برای آنها فراهم کنند.
او گفت: پردیس سلامت در حوزه گیاهان دارویی زیر نظر پارک علم و فناوری ایجاد می شود و این کار الگوی مناسبی برای نسل آینده برای توسعه و امید خواهد بود.
بختیاری افزود: با توجه به اینکه استان اردبیل یکی از قطب‌های گیاهان دارویی و کشاورزی کشور است لذا انسجام و گسترش فعالیت‌ ها در این زمینه می‌ تواند در توسعه صادرات موثر واقع شود.
رییس بنیاد نخبگان استان اردبیل هم گفت: جهاد دانشگاهی اردبیل به عنوان مرکزی معتبر و قابل اعتماد برای تولید محصولات ماندگار و ارزشمند، از فناوران حمایت می‌ کند و در تلاش است تا ایده‌ های تبدیل به محصول شده را تجاری ‌سازی کند.
پروفسور حسین شایقی با اشاره به اینکه تفاوت مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل با سایر مراکز رشد استان، حمایت‌‌ های نیازسنجی و برنامه ‌ریزی شده از ایده‌ های فناورانه برای به ثمر رساندن نهایی آن است، خاطرنشان کرد: این امر باعث خروجی های ارزشمند شده و نیاز است در تمام مراکز نیز اعمال شود.
وی اضافه کرد: مرکز رشد جهاد دانشگاهی جایگاه خوبی در استان دارد و با توجه به اینکه تعهدات خود را به صورت اثربخش اجرایی می کند ، کیفیت فعالیت های آن روز به روز ارتقا می‌یابد.
رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به اینکه زیرساخت‌ و قابلیت ‌های خوبی در این استان وجود دارد، تشریح کرد: هم افزایی و همکاری دستگاه ‌های متولی می ‌تواند تحولات خوبی را در استان رقم بزند و مایه امید برای جامعه باشد.
دکتر حبیب ابراهیم ‌پور با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان اردبیل در حوزه گیاهان دارویی و صنایع خلاق قوی فعالیت می‌ کند، افزود: فعالیت ‌های مشترکی که در پارک علم و فناوری و جهاد دانشگاهی استان در حال انجام است موجب هم افزایی می‌شود و نتایج اثربخشی را به دنبال خواهد داشت.
6018/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.