مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل گفت: کرایه حمل و نقل در استان اردبیل به رغم افزایشی که در چند ماه گذشته شاهد بودیم همچنان به نسبت سایر استانها در حد پائین است.
علی رحمتی با حضور در غرفه پاسخگوئی خانه مطبوعات اردبیل در گفتگو با ایسنا، منطقه اردبیل، اظهار کرد: دستاورد 40 ساله انقلاب اسلامی در حوزه راهداری و حمل و نقل به حدی چشمگیر است که ما نمیتوانیم این دستاوردها را نادیده گرفته و یا نسبت به آن بیتفاوت باشیم.
وی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ما آسفالت گرم را در جادهها شاهد نبودیم و تمام راههای مواصلاتی وضعیت نامطلوبی داشته است، خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر 152 کیلومتر بزرگراه و محور چهارخطه در استان اردبیل داریم و در این چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب 4 هزار کیلومتر از راههای اصلی و فرعی استان آسفالت شدند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ما تنها دو امانگاه در جادههای صعبالعبور داشتیم در حالی که در حال حاضر 9 راهدارخانه در گردنهها راهاندازی شده و در همه شهرهای استان اداره راهداری و حمل و نقل جادهای فعالیت میکند.
رحمتی به فعالیتهای چشمگیر در حوزه نیرورسانی به جادهها و ارتقای سیستم روشنایی در محورهای مواصلاتی اشاره کرد و گفت: ما در این زمینه جزو استانهای پیشرو هستیم به طوری که در حال حاضر اکثر جادههای استان به سیستم روشنایی مجهز شده و 14 تونل موجود در این استان نیز به سیستم روشنایی مجهز شدند.
وی به ادغام راهداری با حمل و نقل جادهای از سال 95 و توسعه فعالیتهای این اداره کل اشاره و تصریح کرد: با اصلاح اکثر نقاط حادثهخیز و پرحادثه این استان کمتر از 16 نقطه حادثهخیز در دست اصلاح و بهسازی است که امیدواریم با رفع این نقاط حادثهخیز زمینه ارتقای ایمنی و سلامتی هموطنان را در عبور و مرورها شاهد باشیم.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل به نصب دوربینهای نظارتی را هدف ثبت وقایع جادهای اشاره کرد و گفت: ما 36 دوربین نظارت تصویری، 27 دوربین ثبت تخلفات و 64 دستگاه ترددشمار در جادههای استان اردبیل داریم که نه تنها ثبت تخلفات بلکه ثبت وقایع جادهای در آنها انجام میشود.
رحمتی خاطرنشان کرد: با راهاندازی این سامانههای هوشمند ما به صورت دقیق ترددهای جادهای را کنترل میکنیم و در کنار آن برای جلوگیری از تردد کامیونها با بار غیرمجاز یک دستگاه توزین در حال حرکت در مسیر اردبیل – آستارا نصب شده و قرار است دومین دستگاه مشابه نیز در محورهای مواصلاتی استان نصب شود.
وی به راهاندازی استودیو خبر مرکز مدیریت راههای استان به عنوان یکی از استانهای پیشرو در این زمینه اشاره و اظهار کرد: هموطنان به راحتی میتوانند از طریق این مرکز و اطلاعات به روز آن در جریان وضعیت جادهها و شرایط جوی محورهای مواصلاتی قرار گیرند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل گفت: قبل از پیروزی انقلاب 278 دستگاه پل در جادههای استان بود که این تعداد هم اکنون به 5 هزار و 505 دهنه رسیده است.
رحمتی به فعالیت 8 پاسگاه و راهاندازی 13 مجتمع خدماتی بین راهی اشاره کرد و افزود: با راهاندازی مجتمعهای بین راهی هم برای رانندگان و هم مسافران به صورت متمرکز از خدماتی همچون سرویسهای بهداشتی، نمازخانه، رستوران، پمپ بنزین و فروشگاههای خرید استفاده کرده و به ارتقای ایمنی و کاهش اتلاف وقت مسافران و رضایتمندی آنها منجر شده است.
وی خاطرنشان کرد: ما سیزدهمین مجتمع بین راهی را به میمنت ایام دهه فجر در قره قشلاق افتتاح کردیم و به همین میمنت پلیس راه اردبیل – آستارا و همچنین راهدارخانه بودالالو را با حضور مسئولان استانی افتتاح کردیم.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل در مورد افتتاح محوطه فاز دوم پایانه مرزی بیلهسوار نیز تصریح کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر 18 میلیارد تومان آماده افتتاح است که در آینده نزدیک با حضور مسئولان کشوری شاهد افتتاح آن خواهیم بود.
رحمتی بیان کرد: سالن ورزشی 26 آذر اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای در این ایام افتتاح شد تا همکاران ما از این مجموعه ورزشی در رشتههای مختلف آمادگی جسمانی و ... استفاده کنند.
وی از راهاندازی شهرک حمل و نقل به مساحت 13 هکتار و راهاندازی پایانه مسافری در 7 نقطه از استان به همراه پایانه ناوگان باری سیمان با مشارکت 24 شرکت خبر داد و افزود: 87 شرکت در حوزه حمل و نقل کالا با 7 هزار و 400 ناوگان و بیش از هزار و 300 دستگاه اتوبوس، مینیبوس و سواری در حوزه حمل و نقل مسافر در استان اردبیل به هموطنان ارائه خدمات میکنند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل در مورد راهاندازی 7 پل عابر پیاده و فعالیت چهار مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین گفت: ما نسبت به قیمت لاستیک در بازار با نرخ دولتی تامین نیاز رانندگان خودروهای سنگین را در این زمینه انجام میدهیم و به هیچ وجه کرایه حمل و نقل بار در این استان بالا نیست بلکه نسبت به سایر استانها براساس تن بر کیلومتر قیمت حمل و نقل همچنان پائین است.
رحمتی ادامه داد: ما نه تنها حامی رانندگان، مردم و فعالان این حوزه هستیم بلکه با توجه به افزایش سرسامآور قیمت لاستیک و سایر تجهیزات و تعمیر خودروهای سنگین ما سعی کردیم در این استان نرخ متعادلی را اعلام کنیم تا براساس آن حمل و نقل بار به مقاصد مختلف انجام شود.
وی وظیفه اداره کل راهداری و حمل و قنل جادهای را بحث نگهداری راهها اعم از خط کشی، روکش، سیستم روشنایی، نصب علایم و گاردریل اعلام کرد و افزود: اولویت در خط کشیها راههای شریانی اصلی است که منابع اعتباری آن به صور ملی تامین میشود اما برای راههای غیرشریانی و روستایی ما از محل اعتبارات استانی و شهرستانها اقدام میکنیم که رقم آن بسیار کم و تخصیصها در حد محدود است.
انتهای پیام
کپی شد