جواد آقازاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان مواد غذایی فاسد، 20 تن در خوی، 3.5 تن در مهاباد و 2 تن در سردشت کشف و معدوم شد.
وی اظهار کرد: تقلبی بودن، نبود مشخصات 9 گانه و انقضای تاریخ مصرف از جمله دلایل معدوم سازی این مواد غذایی بود.
وی با اشاره به آغاز فصل گرما و امکان فساد زودهنگام مواد غذایی در بیرون از یخچال و سردخانه ها ادامه داد: بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط استان با جدیت بر مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی نظارت و با متخلفان برخورد قانونی می کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان نیز این بازرسی و نظارت ها افزایش می یابد تا سلامت شهروندان روزه دار به خطر نیفتد.
آقازاده گفت: مردم آذربایجان غربی باید از خرید مواد غذایی بسته بندی شده فاقد شرایط 9 گانه خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن 190 وزارت بهداشت تماس و موارد تخلف را اطلاع دهند.
وی افزود: شرایط 9 گانه بسته بندی، نام محصول، نام و آدرس کارخانه تولید کننده، شماره پروانه ساخت یا کد بهداشتی، سری ساخت، تاریخ تولید و انقضا، وزن مناسب، شرایط نگهداری ترکیب و فرمول فرآورده را شامل می شود.
از ابتدای از آغاز اجرای طرح بازرسی بهداشتی نوروزی در آذربایجان غربی، بیش از 100 تن مواد غذایی فاسد در استان کشف و معدوم شده است.
به گزارش ایرنا مواد غذایی فاسد تهدیدی برای سلامتی شهروندان محسوب می شود به گونه ای که ممکن است بیماریهایی از جمله سرطان معده و مسمومیت ها را در پی داشته باشد.
8137/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.