محمد محمد نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درصد جمعیت مددجویی شهرستان نسبت به کل جمعیت در حال حاضر به 3.79 درصد رسیده است.
وی ادامه داد: در شش ماهه اول سال جاری در سرفصل های مختلف کاری بیش از 47 میلیارد ریال اعتبار با هدف توانمندسازی و خروج از چرخه دائم امداد در این شهرستان هزینه شده است.
وی اضافه کرد: توانمندسازی مددجویان تحت حمایت این مدیریت با شروع برنامه پنج ساله ششم و از ابتدای سال جاری در حوزه های صنعت، کشاورزی، قالیبافی و دامپروری آغاز شده است.
به گزارش ایرنا، پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) چندی پیش سیاست‌های اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد با اولویت مناطق مرزی، محروم و روستایی و اعطای امتیاز ویژه به برخی از مددجویان را ابلاغ کرد.
بر اساس این سیاست ها، از طریق استعدادسنجی، آموزش‌های فنی وحرفه‌ای و اعطای وام، زمینه توانمندسازی، خوداتکایی، استقلال اقتصادی افراد و خانوارهای نیازمند فراهم می شود تا نیازمندان در تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی نقش موثری داشته باشند.
در این بخشنامه مناطق مرزی، محروم و روستایی در اولویت اجرای طرح‌های اشتغال قرار دارد و طرح های متناسب با شرایط اقلیمی هر منطقه یا طرح های منجر به مهاجرت معکوس از شهر به روستا حمایت می‌شود.
علاوه بر این به مددجویان مجری طرح‌های اشتغال دانش‌بنیان و کارآفرین و طرح‌های مربوط به اشتغال مردانی که با زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد ازدواج کنند یا سرپرستی ایتام را بر عهده گیرند، امتیاز ویژه اعطا می‌شود.
کل خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ماکو یکهزار و 754 خانوار با سه هزار و 401 نفر جمعیت است؛ این شهرستان مرزی در شمال آذربایجان غربی و در مجاورت مرزهای ایران با ترکیه قرار دارد.
7132/3072
** خبرنگار: حمید قاسمی ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.