این استان مرزی طی روزهای اخیر شاهد همنوایی، همدلی و همصدایی ساکنانش در آیین‌های بزرگداشت سردار و در محافل خصوصی و عمومی مردم بوده و به ویژه پس از حمله موشکی و افتخارآمیز کشورمان به پایگاه نظامی آمریکا در عراق، گفتمان قومی- قبیله‌ای در میان مردمانش رنگ باخته‌است. 
سردار قاسم سلیمانی خودش نیز منادی وحدت بود و قلیان و جوشش خون‌های مردم حق‌طلب آذربایجان‌غربی از ارمنی تا آشوری و از اهل تسنن تا اهل تشیع پس از شهادت وی نیز موجب شد تا مردم غیور و مرزبانش، وحدت کلمه حول سردار را نه در شعار بلکه در عمل به نمایش بگذارند. 
ماموستا ملاعباس احمدی، امام جمعه بوکان نیز طی روزهای اخیر همین موضوع را مورد تاکید قرار داد که سردار سلیمانی در قید حیات نیز منادی وحدت میان تمام مذاهب و قومیت‌های منطقه از شیعه و سنی گرفته تا ایزدی و آشوری بود و همواره بر اتحاد مقابل دشمنان اسلام تاکید داشت.
حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده، امام‌جمعه میاندوآب نیز علاوه بر تاثیر داخلی به ابعاد منطقه‌ای شهادت سردار اشاره کرد و گفت: شهادت حاج قاسم با از بین بردن دوگانگی‌ها در داخل و خارج از کشور موجب همدلی، وحدت و یک‌صدایی مسلمانان منطقه و جبهه مقاومت علیه آمریکا شد.
نمایندگان پیروان ادیان الهی در مجلس و از جمله «یوناتن بت‌کلیا» نماینده ارومیه‌ای آشوریان ایران نیز این جنایت ناجوانمردانه و نابخردانه را محکوم و بر این موضوع تاکید کردند که ایران مملو از هم‌سنگران سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی از هر دین و قومی است.
یک جامعه شناس و مدیر دانشگاه نیز تاثیر شهادت سردار و پاسخ کوبنده ایران به آمریکا در روز جاری را در 2 بعد داخلی و خارجی تاثیرگذار و مهم عنوان کرد و گفت: شهادت سردار و پاسخ ایران موجب تقویت جبهه مقاومت شد و این سخن سردار سلامی را به اثبات رساند که «شهید سلیمانی برای آمریکا خطرناک‌تر از سردار سلیمانی است».
جواد زاهدی اظهار داشت: در بعد داخلی نیز شهادت سردار سلیمانی وحدت‌آفرین بوده و علاوه بر همبستگی جناح‌های سیاسی، در اتحاد اقوام و مذاهب نیز تجلی یافته‌است که نمونه بارز آن تحکیم وحدت در آذربایجان‌غربی است. 
وی بیان کرد: همبستگی اجتماعی نشات گرفته از شهادت سردار سلیمانی و پاسخ کوبنده ایران به آمریکایی‌ها بدون‌شک به یک فرهنگ ماندگار در ایران تبدیل می‌شود و تاثیر آن در ابعاد مختلف قابل بررسی خواهد بود. 
به گزارش ایرنا تداوم این همبستگی بدون‌شک باعث پیشرفت و رهنمود به تعالی که - نه تنها آرزوی فیلسوفان بلکه آرزوی هر انسان شریف و خردگراست - می‌شود و بر همین اساس برکت خون شهید سلیمانی و ایمان به رهنمودهای دینی مبنی بر «قطعی بودن پیروزی مسلمانان در مقابل کفار» را باید بسیار فراتر از تحکیم وحدت مورد بررسی قرار داد.
این در حالی است که در کشورهای مختلف دنیا برنامه‌های متعددی برای همبستگی ملی در دستور کار قرار می‌گیرد؛ برنامه‌هایی که نتیجه هزاران ساعت کار فشرده اتاق‌فکر سیاستمداران و جامعه‌شناسان و برنامه‌ریزان آنان است و سرمایه‌های کلانی نیز برای تحقق کامل یا حتی بخشی از آن صرف می‌شود.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.