رحیم عبدالکریمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع زباله های تولید شده در این شهرستان بیش از 80 درصد آن را زباله های شهری و مابقی را زباله های روستایی تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه در این شهرستان کمتر از پنج درصد زباله ها تفکیک می شود، اظهار داشت: در این شهرستان بازیافت زباله ها به صورت مکانیزه انجام نمی گیرد و این مقدار از زباله ای که تفکیک می شود نیز به صورت سنتی و دستی صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: دفن پسماند در محل فعلی شهر بوکان خارج از ظرفیت است و در جابجایی محل دفن پسماند در قالب طرح جامع مدیریت پسماند تعجیل شود.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست بوکان با اشاره به اینکه جمع آوری پسماند در این شهرستان به صورت روزانه و مرتب انجام می‌گیرد، گفت: امروزه حفاظت از محیط زیست در برابر آلاینده‌هایی از قبیل پلاستیک و سموم به یک وظیفه اخلاقی و انسانی تبدیل شده است زیرا طبیعت و منابع زیستی باید برای آینده گان حفظ شود.
عبدالکریمی افزود: یکی از مهمترین تهدیداتی که امروزه حیات زیست بوم کره زمین را تهدید می کند معضل آلایندگی طبیعت و منابع طبیعی با پلاستیک است که باعث آسیب های جدی برروی حیات وحش، محیط زیست و سلامت انسان خواهد شد.
وی افزود: تولید سالانه پسماند در جهان روز به روز بیشتر می شود به طوری که پیش بینی می‌شود در دهه های آینده تولید پسماند به چندین 10 میلیون تُن در سال برسد و در صورتی که این حجم از پسماند بازیافت نشود به صورت جدی می تواند محیط زیست را به نابودی بکشاند.
به گزارش ایرنا، سرانه تولید زباله هر فرد در بوکان روزانه یکهزار و 100 گرم است که این میزان تولید زباله در مقایسه با سرانه کشوری که 700 گرم برای هر شهروند برآورد می شود، 400 گرم بیشتر است.
علاوه بر تولید این حجم از زباله تر و خشک روزانه به طور متوسط 50 تن نخاله ساختمانی نیز در این شهر تولید می شود.
بوکان در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد؛ از مجموع 251 هزار نفر جمعیت این شهرستان بیش از 196 هزار نفر در شهر ساکن هستند.
7510/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.