حسین سیوانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزایش مبادلات تجاری از طریق گمرک ها و بازارچه های مرزی از 6 میلیارد دلار سال 1396 به 20 میلیارد دلار در سال های آتی را ازدستاوردهای اقتصادی این سفر برشمرد و افزود: همکاری های 2 کشور در حوزه فنی و مهندسی به ویژه صنایع نفتی، احداث نیروگاه و صنعت ماشین سازی، تامین برخی کالاها و ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، کشاورزی و صنعتی مورد نیاز کشور به ویژه استان های مرزی از دستاوردهای اقتصادی این سفر است.
وی، ایجاد شهرک های صنعتی مشترک به منظور توسعه مناطق مرزی جهت کاهش تردد غیر قانونی و همچنین قاچاق کالا و توافق نهایی جهت اجرایی کردن ایجاد خط ریلی بین ایران و عراق در راستای توسعه حمل و نقل و مبادلات تجاری را از دیگر دستاوردهای این سفر عنوان کرد.
وی اضافه کرد: با توجه به وجود گرایش های مذهبی مشترک بین 2 ملت ایران و عراق، سفر رییس جمهوری فصلی نو در روابط می گشاید که می تواند در توسعه همه جانبه 2 کشور موثر باشد.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی همگرایی بیشتر 2 کشور در روابط بین الملل، مقابله با حوادث و اتفاقات منطقه ای به ویژه افراط گرایی، سرکوب داعش، تجزیه طلبی و مبارزه با کشورهای اخلال کننده در امور داخلی کشورهای منطقه را از دیگر دستاوردهای سفر رییس جمهوری در حوزه های امنیتی و سیاسی برشمرد.
به گزارش ایرنا سفر سه روزه دکتر روحانی در هفته گذشته از اهمیت ویژه ای در سطح منطقه برخوردار بود و با تصمیم ها و تفاهم های انجام گرفته بین 2 کشور می توان شاهد گسترش روابط بین تهران و بغداد بود؛ بدون شک این روابط می تواند در پیشرفت و آبادانی استان های مرزی از جمله آذربایجان غربی نقش داشته باشد.
8135/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.