علیار راستگو روز یکشنبه در بازدید از تصفیه خانه های فاضلاب چرمشهر با بیان اینکه کمک به واحدهای تولیدی با رعایت الگوهای زیست محیطی اولویت کاری ماست، افزود: با توجه به تعدد واحدهای مستقر در چرمشهر لازم است بر نحوه دفع فاضلاب این واحدها نظارت های دقیقی به انجام برسد.
وی بر هدایت تمام پساب ها و فاضلاب های کارگاهی به تصفیه خانه های موجود در شهرک تاکید و اضافه کرد: اداره محیط زیست شهرستان تبریز باید راهنمائی های لازم را به واحدهایی که دسترسی به تصفیه خانه ندارد، ارایه کند.
راستگو ادامه داد: در موضوع سلامت محیط زیست نباید اغماض شود و چنانچه واحدهایی در زمینه دفع فاضلاب های خود مشکل دارند باید سریع تر نسبت به حل مشکلات اقدام کنند.
وی از اصناف و واحدهای فعال، باسابقه و قدیمی شهرک درخواست کرد تا در متقاعد کردن کارگاه ها به نحوه دفع اصولی پسماندها همکاری لازم را داشته باشند.
فرماندار تبریز اظهار کرد: این مجموعه آماده هر گونه حمایت و همکاری از طرح های سرمایه گذاری در چرمشهر است.
به گزارش ایرنا، براساس مصوبه هیات دولت برای ایجاد شهرک صنعتی خصوصی، اولین بار شهرک صنعتی خصوصی در ایران با عنوان چرم سازان در تبریز ایجاد و زیرساخت های لازم در آن فراهم گردید و برای خرید یک خط تلفن در این شهرک به سال ۱۳۷۵ حدود ۲۵ میلیون ریال پول به مخابرات استان واریز شد که رقم بسیار قابل توجهی در آن دوران بود.
در حال حاضر ۴۶ درصد از چرم سازهای فعال کشور در این شهرک مستقر شده و کیفیت بالای چرم تولیدی و داشتن سهم قابل ملاحظه در تامین مواد اولیه کفش از قابلیت های این شهرک است.
هم اکنون حدود سه هزار و ۳۰۰ نفر در واحدهای مستقر در این شهرک صنعتی مشغول به کار هستند و از حدود ۳۰۰ کارگاه موجود در آن حدود ۲۰ واحد تولیدی بیش از ۱۱ نفر پرسنل دارند و سایر واحدها با کمتر از ۱۰ نفر فعالیت می کند.
3038/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.