به گزارش ایرنا، حمید شکری روز شنبه در جلسه کارگروه سلامت این شهرستان افزود: وقتی زیرساخت های شبکه فاضلاب فراهم است باید بهداشت محیط وارد عمل شده و آب های سطحی را از طریق شبکه فاضلاب ساماندهی کند.
وی با بیان اینکه برای دفن زباله در حوزه پسماندها مکان و زمین وجود دارد و فقط نیازمند ساماندهی آن است، اظهار کرد: تکمیل چرخه پسماندها، ساماندهی سگ های ولگرد و لجن کش ها در راستای تامین سلامت جامعه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
فرماندار ویژه میانه از سرپرست شهرداری خواست تا مسئولیت رفع مشکل پسماندها را با تخصیص اعتباری در بودجه 97 بر عهده گرفته و محل قبلی دفن زباله ها را از رده خارج کرده و به ساماندهی محل جدید بپردازد.
شکری ادامه داد: شهرداری باید از مشارکت بخش خصوصی در زنده گیری و نگهداری سگ های ولگرد بهره بگیرد زیرا در این شهرستان گروه های مردمی بسیاری وجود دارد که مشتاقانه در پی انجام این مسئولیت هستند.
وی خواستار هدایت آب های سطحی از طریق شبکه های فاضلاب شد و گفت: مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان نیز موظف است از ورود سموم آلاینده و آفات نبانی در اطراف شهرها از جمله شالیزارها جلوگیری کند.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: در صورت تعیین تکلیف شدن مکان، دستگاه MRI که از نیازهای اصلی در حوزه درمان این شهرستان به شمار می رود راه اندازی می شود.
یعقوب شیویاری با اشاره به طرح تحول سلامت و برخی منافع آن برای مردم افزود: با وجود اینکه این طرح به بحث حاکمیتی تبدیل شده و رهبر معظم انقلاب نیز بر اجرای کامل آن تاکید دارند عملی نشدن برخی از مصوبات از جمله اختصاص 10 درصد یارانه ها و یک درصد ارزش افزوده به این طرح، شاهد ابتر ماندن برخی مسائل در حوزه بهداشت و درمان از جمله پزشک خانواده، سیستم ارجاع و مسائل بهداشتی هستیم.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی از پرداخت نشدن مطالبات 200 هزار میلیارد ریالی وزارت بهداشت و درمان از سوی بیمه سلامت خبر داد و اظهار کرد: 70 هزار میلیارد ریال به بیمه سلامت و 20 هزار میلیارد ریال به بخش خصوصی تزریق شده که امید است این اتفاقات باعث کاهش برخی مشکلات در طرح تحول سلامت و برآورده شدن برخی از انتظارات به حق مردم شود.
شیویاری ادامه داد: موضوع آلایندگی واحد احیاء فولاد میانه موجب نارضایتی اهالی اسلام آباد شده و کمبود پزشکان متخصص از مشکلات این شهرستان بوده که نیاز به رسیدگی دارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان میانه نیز در این جلسه عمده ترین چالش در حوزه درمان را بحث عدم نقدینگی و پرداخت ها خواند و گفت: مطالبات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان از آذر و دی سال گذشته 180 میلیارد ریال و بدهی این شبکه نیز 190 میلیارد ریال است.
طاهری افزود: در حوزه درمان مبلغ پرداختی از سوی بیماران 3 میلیارد و 300 میلیون ریال است در حالی که 3 میلیارد و 800 میلیون ریال برای حقوق پزشکان، پرستاران و کادر پرداخت می شود.
وی عدم تخصیص اعتبارهای دولتی را سبب ایجاد مشکلات دانست و یادآوری کرد: مجموعه وزارت بهداشت و درمان با این مشکل درگیر است.
طاهری کمبود پزشکان متخصص را از دیگر مشکلات این شهرستان اعلام کرد و گفت: برای رفع این مشکل 3 متخصص داخلی در بخش پوست، اورولوژی و زنان و قلب و 2 پزشک در طب اورژانس برای این شهرستان جذب شده است.
وی از وجود4 دستگاه سونوگرافی در 2 بیمارستان موجود میانه خبر داد و اظهار کرد: بالاترین میزان دریافتی در بیمارستان ها از بخش سونوگرافی با دفترچه 580 هزار ریال و ارزانترین در بخش خصوصی 480 هزار ریال است.
شهرستان میانه با جمعیت 190 هزار نفر، دارای چهار بخش، پنج شهر، 17 دهستان و بالغ بر 330 پارچه روستاست که در فاصله 165 کیلومتری جنوب شرقی تبریز واقع است.
خبرنگار: زهره غلامی ** تنظیم: پرویز بابائی ** انتشار: رستگار
7231/8023/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.