علی جلیلی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه ایستگاه راه آهن مراغه مهم ترین مسیر ناوگان ریلی کشور در جنوب آذربایجان شرقی است از این رو توجه به توسعه اداره و امکانات زیرساختی آن، نقش بسزایی در رشد اقتصادی و ارتباطی شهرهای این منطقه خواهد داشت.
وی ادامه داد: قدمت بیش از 61 ساله ایستگاه راه آهن مراغه به عنوان اتصال دهنده مرکز کشور به مسیر ترانزیتی و مسافری شمالغرب کشور، وجود و اهمیت این مرکز مواصلاتی ریلی را دوچندان کرده است.
وی اضافه کرد: با توجه به آغاز بهره برداری از طرح بزرگ ملی راه آهن مراغه به ارومیه و اتصال آن به مسیر ترانزیتی و صادراتی شمالغرب کشور از طریق این شهرستان، این ایستگاه را به محور و سه راهی راهبردی در ناوگان ریلی کشور تبدیل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون تغییراتی در مرزبندی های راه آهن شمالغرب کشور در حال ایجاد است گفت: با وجود زیرساخت‌های لازم در این ایستگاه و ارتقای سطح مدیریتی مراغه به فرمانداری ویژه و نیز دسترسی راحت ایستگاه های بین راهی به ایستگاه مراغه، تبدیل اداره راه آهن مراغه به اداره کل راه آهن در این منطقه بیش از پیش ضروری و حائز اهمیت است.
جلیلی افزود: با ارتقای سطح مدیریتی اداره راه آهن مراغه به اداره کل، این ایستگاه مهم و شاهراه مواصلاتی ریلی، به یکی از قطب های حمل و نقل و ترانزیت صادراتی کشور تبدیل شده و موجب رونق اقتصادی و گردشگری منطقه خواهد شد.
جلیلی اضافه کرد: در این راستا، پیگیری های لازم در این زمینه به عنوان یکی از مطالبات مردم مراغه و شهرستان های همجوار، در قالب رایزنی با وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی در حال انجام است.
وی اضافه کرد: با موافقت و ارتقای این ایستگاه و شاهراه ریلی کشور، شاهد تحقق یکی از مطالبات مردم و نیز تامین یکی از زیرساخت های اساسی توسعه منطقه خواهیم بود.
به گزارش ایرنا، ایستگاه راه‌ آهن مراغه در 14 مهر ماه سال 1335 با ورود اولین قطار به این شهر افتتاح و موجبات شکوفائی منطقه را از لحاظ ترانزیتی و حمل و نقل فراهم ساخت.
این ایستگاه در مسیر ترانزیتی، صادراتی و مسافری مرکز کشور به پایانه های صادراتی و مراکز استان های آذربایجان شرقی و غربی قرار داشته و سالانه هزاران مسافر و میلیون ها تن بار از این طریق جابجا و حمل می شود.
هم اکنون راه‌آهن مراغه ـ ارومیه به طول 180 کیلومتر به عنوان یکی از طرح های بزرگ ملی در حوزه حمل و نقل ریلی در دست اجراست که علاوه بر اتصال آذربایجان غربی به شبکه حمل و نقل ریلی امکان اتصال مراغه به اروپا را نیز میسر می کند.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**تنظیم:عیسی عطاپور** انتشار: رستگار
3077/7487/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.