نشست مشترک شبکه های منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز روز گذشته در محل سازمان محیط زیست استان برگزارشد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجانشرقی،علی جهانگیری، مدیر منطقه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز نیز در این نشست بیان کرد: فناوریهایی که در استان تولید میشوند باید در همین استان تجاری سازی شوند و در همهی کشورها بخش سرمایهگذاری از این طرحهای فناورانه حمایت میکنند.
وی همچنین با اشاره به ضرورت همفکری در راستای حل مشکلات زیست محیطی گفت: جمع شدن و همفکری متخصصان در تمامی حوزهها در قالب شبکهی فناوری محیط زیست میتواند گام مثبتی در این راستا باشد.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی تاکید کرد: این سازمان به عنوان حامی محیط زیست، طرحهای بسیاری را در دست مطالعه و اجرا دارد.
دکتر جعفر محسنی اظهار کرد: این نشست در راستای تجمیع پتانسیلهای استانی و همافزایی نیروهای فعال انسانی در حوزههای مختلف در راستای کمک به محیط زیست و استفاده از پتانسیل های استانی کاهش آلودگی محیط زیست برگزار میشود.
وی افزود: باید از ایدهها و توانمندیهای افراد متخصص در حوزههای مختلف در این راستا بهره گرفت؛ چرا که تبعات زیست محیطی همه را درگیر میکند .
وی با اشاره به فعالیتهای سازمان جهاد دانشگاهی استان در حوزهی محیط زیست عنوان کرد: سازمان جهاد دانشگاهی به عنوان دبیرخانهی شبکهی انرژیهای تجدیدپذیر فعالیت میکند و همچنین این سازمان پیشرو و متولی انرژی بادی- خورشیدی است.
دکتر محسنی بیان کرد: تفاهم نامهای سه جانبه بین سازمان جهاد دانشگاهی، دانشگاه تبریز و شبکهی توزیع برق استان جهت مهندسی معکوس شارژ سریع خودرویهای برقی امضا شده است.،چرا که استفاده از خودرویهای برقی در آینده نزدیک معمول خواهد بود و تولید برق فسیلی جهت تولید شارژ خودروها نیز در آلودگی هوا تاثیرخواهد داشت لذا تولید شارژر خودروهای برقی اهمیت ویژه ای خواهد داشت.
وی افزود: تاسیس نیروگاههای خورشیدی نیز از دیگر اقداماتی است که میتواند منبع مهمی در کاهش آلودگی هوا بخصوص co2 باشد و سرمایه گذاران بسیاری تمایل به سرمایهگذاری در این راستا دارند.
"نجف قراچورلو"، رئیس پژوهشکدهی سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز در این نشست اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن در آستانهی هفتهی محیط زیست لازم است تا انرژیهایی با منشا پاک را دنبال کنیم و سازمان جهاد دانشگاهی نیز در این راستا اقدامات زیادی را انجام داده است.
وی افزود: طراحی شارژر سریع خودروهای برقی توسط این سازمان در دست مطالعه است و همچنین طراحی نیروگاههای چند مگا بایتی نیز از دیگر طرحهای حامی محیط زیست در این سازمان به شمار میآید.
وی عنوان کرد: سرمایهگذاری و حمایت از طرحهای آینده محور باید از همین الان آغاز شود تا از بحرانهای محیطی همچون آلودگی دریاچهی ارومیه در آینده جلوگیری شود.
قراچورلو تاکید کرد: تبدیل زبالهی تر شهری به کود بیولوژیک با روشهای زیستی نیز توسط سازمان جهاد دانشگاهی استان به صورت آزمایشگاهی طراحی شده است و همچنین پکیج عشایری نیز دیگر دستاورد سازمان است که بیش از یک هزار و 500 عدد از آن توزیع شده است.
گفتنی است، سیاست گذاری فناورانه در راستای حل مشکلات زیست محیطی، مدیریت منابع آبی و شناسایی منابع آبی و محیطی، تهیهی نقشههای گیاهی و جانوری در معرض خطر از مباحث مطرح شده در این نسشت بود.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام
کپی شد