به گزارش ایرنا، حجت الاسلام قهرمان احمدی روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش هریس افزود: تعامل بیشتر مرکز آموزش فنی و حرفه ای با آموزش و پرورش نقش به سزایی در حرفه آموزی دانش آموزان ایفا می کند.
وی اظهار کرد: در این راستا برای پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان بهترین راه برگزاری کلاس های آموزش فنی و حرفه ای توسط مراکز آموزش فنی حرفه ای این شهرستان است.
امام جمعه هریس یادآوری کرد: این سازمان نقش اساسی و تعیین ‌کننده ای در تربیت و پرورش فرزندان و نسل آینده ‌ساز کشور بر عهده دارد از این رو باید با اجرای دقیق این طرح، افرادی با مهارت های گوناگون تحویل جامعه دهد.
حجت الاسلام احمدی با اشاره به اهمیت اجرای این طرح در ایجاد اشتغال در جامعه، ادامه داد: با اجرای این طرح‌ ها و اهتمام مدیران مجموعه آموزش‌ و پرورش، امید است در آینده شاهد رشد و تعالی نسل جوان جامعه باشیم.
وی با اشاره به اینکه عدم نیازسنجی و توجه به علایق دانش ‌آموزان و دانشجویان از آسیب‌ های آموزشی کنونی جامعه ما است، گفت: باید با احصاء و اولویت ‌بندی علایق دانش ‌آموزان، دانشجویان و نسل آینده ‌ساز، آن ها را به سمت‌ حرفه‌آموزی در زمینه‌هایی که به آن ها علاقه‌مند هستند، سوق داد.
امام جمعه هریس اظهار کرد: ادامه روند مدرک‌ گرائی و آموزش ‌های صرفا نظری بدون کاربرد عملی در بلندمدت خسارت ‌های جبران ‌ناپذیری را به بدنه نیروی کار فعال و متخصص جامعه وارد می کند.
حجت الاسلام احمدی افزود: این مهارت ‌ها منجر به مهارت اقتصادی می ‌شود تا در صورت عدم موفقیت در رشته تحصیلی مورد نظر، بتوانند با تکیه بر مهارتی که در دوران دانش‌ آموزی کسب کردند کارآفرینی داشته باشند.
وی نوع نگاه تعصبی خانواده‌ ها به برخی رشته‌ های تحصیلی را چالشی بزرگ در هدایت درست تحصیلی دانش ‌آموزان دانست و گفت: خانواده‌ ها به سختی می ‌پذیرند که فرزندان آن ها در رشته‌ های فنی و حرفه ‌ای و کار و دانش تحصیل کنند در صورتی که این تقکر نیروی کار فعال این شهرستان را به سمت مدرک ‌گرایی صرف سوق می ‌دهد.
فرماندار هریس نیز در این جلسه با اشاره به وجود 84 مدرسه مختلط در مقاطع مختلف تحصیلی در این شهرستان گفت: وجود مدارس مختلط بویژه در مناطق روستایی مخل امر آموزش و آرامش روانی دانش آموزان است.
صابر تقویمی از وجود 5 مدرسه روستایی مستقر در کانکس در بخش مرکزی این شهرستان خبر داد و افرود: امید است با جذب و هدایت خیران و همت اداره نوسازی مدارس استان شاهد احداث این واحدها تا شروع سال تحصیلی جدید باشیم.
وی با قدردانی از همت خیران مدرسه ساز در بازسازی و تجهیز 11 واحد مدرسه این شهرستان در سال گذشته، بر هدایت خیران مدرسه یار برای رفع نیازهای آموزشی و تجهیزات مدارس تاکید و اظهار کرد: این امر زمینه ساز ایجاد فضای مناسب برای دانش آموزان و ارتقای کیفیت آموزشی منطقه با استفاده از برنامه های کاربردی و عملی است.
فرماندار هریس، احداث 14 باب مدرسه روستایی این شهرستان که بر اثر قدمت چندین ساله و زلزله سال 91 تخریب یا آسیب جدی دیده با تکیه بر همت خیران و کمک اداره نوسازی مدارس با اعتبار پیش بینی شده 35 میلیارد ریال برای سال تحصیلی آتی را خواستار شد.
تقویمی همچنین ساماندهی فضای آموزشی منطبق بر نیازهای آموزشی، رعایت صرفه، صلاح و مدیریت بر این فضاها و نیروی انسانی با توجه به کاهش جمعیت دانش آموزی هریس در مقاطع متوسطه و تجمیع دانش آموزان و ارزیابی مکانی مدارس موجود از نظر معیارها و ضوابط برای سال تحصیلی آتی را از اولویت های آموزش و پرورش این شهرستان اعلام کرد.
رییس شورای آموزش و پرورش هریس در مورد اوقات فراغت دانش اموزان در تابستان امسال گفت: برنامه ریزی برای اوقات فراغت یعنی کاری کنیم که گذراندن وقت با فعالیت و هدف خاص باشد.
تقویمی افزود: اوقات فراغت در واقع دوره تربیت غیررسمی دانش آموزان است که تاثیر موثری می تواند در رفتار خود داشته باشند و در ارتباط با پرکردن اوقات فراغت حتما نظر فرزندان و دانش آموزان باید مدنظر قرار گیرد.
وی از برگزاری کلاس های ورزشی، هنری، گردش و بازدید از کارخانجات شهرک و ناحیه صنعتی شهرستان هریس با توجه به ارتقا و شناساندن حرف و مشاغل به دانش آموزان رشته های فنی و حرفه ای در تابستان امسال خبر داد.
شهرستان هریس با جمعیت 68 هزار نفر با دو بخش، پنج شهر و شش دهستان با بیش از 90 پارچه روستا در فاصله 103 کیلومتری شرق تبریز واقع است.
خبرنگار: محمد طلوعیان** انتشار دهنده: محمد عزیزی راد
7227/8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.