عضو هیات علمی دانشگاه تبریز روز جمغه در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: گروهی از اعضای هیات علمی دانشگاه و صنعتگران با سابقه که تجربه قابل توجهی در حوزه نانوفتونیک دارند، تلاش میکنند تا محصولاتی بر پایه نانو تولید کنند.
علی رستمی با اشاره به نانو ذرات نقره و اکسید روی بهکار رفته در این محلول ضدعفونی کننده ادامه داد: از محلول ضدعفونی نانوپایه جدید میتوان برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و رفع آلودگیهایی با منشا باکتری استفاده کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز با مقایسه این محلول ضدعفونی کننده با سایر مواد ضدعفونی کننده در بازار خاطرنشان کرد: این محصول بهدلیل داشتن نانو مواد نقره و اکسید روی علاوه بر اثر روی باکتری برای از بین بردن انواع میکرواورگانیسمها بسیار مفید و قوی عمل میکند. این محلول بدون نیاز به آبکشی و خشک کردن، سطوح و دستها را تمیز و ضدعفونی مینماید و با وجود ترکیبات مرطوبکننده و نرمکننده از خشکی پوست جلوگیری میکند.
رستمی با اشاره به دریافت گواهینامه نانو مقیاس برای تولید این محلول گفت: محلول ضدعفونی کننده «نانوکلینیا» علاوهبر گواهی نانومقیاس، تائیدیه سازمان غذا و دارو را نیز دریافت کرده است.