اسماعیل کریمی‌اصل روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وضعیت جوی و برداشت سنتی منجر به آسیب دیدگی محصول سیب و در نتیجه عرضه آن به عنوان سیب زیردرختی و قیمت پایین در بازار می شود.

وی در مورد انباشته شدن سیب در حاشیه جاده ها گفت: مراغه از قطب های تولید این محصول در کشور است و با توجه به اغاز فصل برداشت و ضرورت جداسازی سیب های زیردرختی از محصول باکیفیت، سیب های زیردرختی در حاشیه جاده ها انباشته شده و با قیمت پایین تری به فروش می رسد.

کریمی‌اصل افزود: با توجه به افزایش شدید برخی نهاده های کشاورزی از جمله قیمت سبدهای بسته بندی سیب و عدم تونایی مالی بسیاری از باغداران، بخش مهمی از محصول درجه یک سیب تولیدی این شهرستان به سیب زیردرختی تبدیل می شود.

وی افزود: انباشته شدن سیب زیردرختی در حاشیه جاده ها، زمینه ساز منظر نامناسب، سو برداشت ها و ایجاد حاشیه برای این محصول در این شهرستان شده از این رو با تشکیل اکیپ های ویژه،  آگاه سازی باغداران و جلوگیری از عدم انباشت سیب در حاشیه جاده ها راه اندازی شده و به دنبال راهکاری اساسی در این مورد هستیم.

شهرستان مراغه با تولید سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن سیب از قطب های تولید این محصول در کشور بوده و با جمعیت حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

۳۰۷۷/۷۴۸۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.