محمود شاکری شمسی روز چهارشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان اردکان با یادآوری بحرانهای اخیر در ابتدای سالجاری گفت: نظارت بر ساختوسازها و واگذاری زمینها باید توسط شهرداریها و دستگاههای ذیربط جدیتر گرفته شود و هنر مدیریت بحران، جلوگیری از تصمیمات خطرساز در در مرحله تکوینی و شکلگیری بعضی جریانات است.
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد رفع کمبود تجهیزات را از وظایف هر مدیر در شهرستان برشمرد و گفت: از بحرانهای موجود، ۱۵ مورد ممکن است در استان یزد اتفاق بیفتد که باید آمادگی لازم برای مدیریت علمی آنها کسب شود.
شاکریشمسی تصریح کرد: دیدگاههای سنتی در مدیریت بحران کارگشا نیست و باید براساس بانک اطلاعاتی بهعنوان یکی از نیازهای اساسی شهرستانها و برگزاری مانورهای ارزیابی آمادگی دستگاهها هرلحظه برای حوادث غیرمترقبه آماده بود.
فرماندار اردکان نیز در این نشست با تأکید بر اینکه حوادث ابتدای سال مشکلات زیادی را برای مردم و کشور بهوجود آورد؛ بیان داشت: قطعاً در این موضوعات کوتاهیهایی صورت گرفته و عمده آن کاهش نظارتها است.
بهروز شهابی زاد گفت: در شهرستان اردکان که از وسعت زیادی برخوردار است؛ امکانات لازم و کافی وجود ندارد و تجهیزات بخش خصوصی نیز معمولاً با فاصله از مرکز شهرستان قرار گرفته است.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان اردکان با بیان اینکه صرفاً نقش هماهنگکنندگی شورای مدیریت بحران شهرستانها نمیتواند کافی و تأثیرگذار باشد؛ ادامه داد: دخالتدادن مدیریت شهرستانها در امور حیاتی و زیربنایی و نیز پیشبینی ابزارهای قانونی لازم میتواند در مواقع مدیریت بحران بسیار تعیینکننده باشد.
مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
۷۵۴۴/ ۶۱۹۷