یونس رنجکش روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: برند سازی و شناساندن کالای ایرانی از اهمیت خاصی برخوردار است و در این راستا نقش رسانه ها، تولیدکنندگان و کسبه باید پررنگ باشد.
وی اضافه کرد: بسیاری از کالاهای ایرانی مرغوبیت دارند ولی اقدام مناسبی برای تبلیغ و شناساندن آنها صورت نگرفته و این امر باعث ناشناس ماندن ظرفیت های کالای ایرانی شده است.
وی اظهار کرد: اغلب برندهای معروفی که در پیشخوان بازار ما خودنمایی می کند، کالای ایرانی است که با مارک های خارجی به فروش می رسد و تولیدکنندگان و بازاریان باید به معرفی کالاهای ایرانی همت کنند.
رنجکش ادامه داد: کالای ایرانی به خاطر نظارت های دقیقی که در داخل کشور بر روی آن ها می شود، از سلامت، کیفیت و تضمین لازم برخوردار است.
فرماندار آستارا با بیان اینکه از بازار ساحلی این شهرستان می توان برای برندسازی کالای ایرانی بهره برد، تصریح کرد: از طریق پیوند بین کسبه و تولیدکننده داخلی و با اجرای سیاست های بازاریابی، می توان زمینه گرایش بیش از پیش مردم و گردشگران را به خرید کالای ایرانی در بازار فراهم کرد.
رنجکش خاطرنشان کرد: با تکیه بر موقعیت مرزی آستارا با بهره گیری از ظرفیت گمرک، می توان بازار ساحلی این شهرستان را به عنوان مرکزی برای صادرات کالای ایرانی تبدیل کرد.
شهرستان آستارا با 86 هزار نفر جمعیت در 200 کیلومتری غرب رشت مرکز استان گیلان واقع شده و با حدود پنج هزار واحد تجاری که اغلب در بازارچه ساحلی آن متمرکز است، به عنوان یکی از 20 شهر گردشگرپذیر کشور محسوب می شود.
به گزارش ایرنا تجربه کشورهای موفق در رونق اقتصاد و اشتغال نشان می‌دهد خرید کالاهای باکیفیت تولید داخلی می‌تواند با افزایش تقاضا، ظرفیت تولید را بالا برده و در نتیجه فضای بسیار مناسبی برای توسعه‌ و بهبود روز افزون صنایع داخلی و خروج از رکود و افزایش اشتغالزایی فراهم کند.
رهبر معظم انقلاب تاکنون بارها درباره اهمیت خرید کالای ایرانی تاکید کرده‌اند: مصرف (کالای) داخلی، تولید داخلی را افزایش می‌دهد؛ تولید داخلی که افزایش پیدا کرد ... بیکاری برطرف می‌شود؛ تولید که رونق بگیرد، یعنی تورم کم بشود، گرانی کم بشود، اشتغال افزایش پیدا کند؛ اینها همه به هم متصل است؛ یک سر این قضیه دست ما مردم است، که مصرف خودمان را چگونه انتخاب کنیم.
دولت یازدهم نیز تاکنون اقدامات زیادی برای تحقق اقتصاد مقاومتی با هدف حمایت از تولید داخل و رونق اقتصادی انجام داده‌است که از جمله آنها می‌توان به بسته خروج از رکود اشاره کرد. رئیس جمهوری هدف از این اقدامات را رونق تولید و افزایش فرصت‌های شغلی با استفاده از نیروی کار ایرانی اعلام و بر ضرورت فرهنگ‌سازی برای خرید کالاهای با کیفیت ایرانی تاکید کرده است.
معاون اول رئیس جمهوری نیز به عنوان متولی اجرای اقتصاد مقاومتی در دولت، تاکید کرده برای ماندگار شدن اقتصادمقاومتی خرید کالای ایرانی باید جزئی از فرهنگ مردم شود و مردم کشور به خرید کالای داخلی و تولیدات ایرانی افتخار کنند.
خبرنگار: یوسف هدایتی ** انتشاردهنده: کبیری
7105 / 7124/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.