نماینده ولی فقیه در گیلان بر همکاری بانک ها در کمک از دولت و مردم تاکید کرد و گفت: بازسازی خسارت های ناشی از سیل نیازمند پای کار بودن سیستم بانکی است.
به گزارش ایلنا از رشت، آیت الله رسول فلاحتی در دیدار با اعضای کمیسیون هماهنگی بانکهای استان با تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه اظهار کرد: سال ۹۸ را مقام معظم رهبری رونق تولید نامگذاری کردند و برنامه ریزی سیستم بانکی باید در این راستا باشد.
وی به رابطه مستقیم بانک ها با مردم اشاره کرد و افزود: بانک ها با مردم رابطه مستقیم دارند و این امر نیازمند آرامش روان بیشتری برای مواجهه با ارباب رجوع است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه بازسازی خسارت های ناشی از سیل نیازمند پای کار بودن سیستم بانکی است، تصریح کرد: بانک ها باید کمک کار دولت و مردم باشند.
آیت الله فلاحتی، رونق تولید، زیر پوشش قرار دادن شرایط اقتصادی جامعه و رابطه با معادلات اقتصادی دنیا برای مقابله با تحریم ها را از اولویت های سیستم بانکی در سال ۹۸ برشمرد و بیان کرد: با وجود فرهیختگان در نظام بانکی، به خوبی می توان سامانه بانکی در داخل کشور را کنترل کرد.
وی به وجود اتاق اندیشه ورز در سیستم بانکی اشاره کرد و گفت: با استفاده از عاقلان اندیشمند و دورنگر می توان راهکارهای مناسب برای برون رفت از مشکلات را پیدا کرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، خاطرنشان کرد: نظام اقتصادی کشور از درون سختی هایی را متحمل می شود و از دل آن باید به خوبی بیرون آمد.
آیت الله فلاحتی از افزایش گرایش مردم برای خرید کالای ایرانی خبر داد و یادآور شد: امر مذکور نیازمند رونق تولید است و می طلبد بانک ها از پروژه های در راستای تقویت تولید حمایت کنند.
وی با تاکید بر توجه سیستم بانکی به بنگاه های تولید در راستای رونق تولید، اظهار کرد: با ایجاد مناسبات بین بانک ها و تولیدکننده می توانید به ندای مقام معظم رهبری لبیک بگویید.
امام جمعه رشت، خواستار افزایش نظارت بر فعالیت سیستم بانکی شد و تصریح کرد: آرامش در جامعه از آثار مثبت نظارت بر بانک هاست ضمن اینکه موجب رونق تولید می شود.
آیت الله فلاحتی اضافه کرد: بعضی از خسارت های ایجاد شده به دلیل نبود نظارت مسئولان بالادستی است.
وی با اشاره به اینکه مدیران باید اخلاق را سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند، بیان کرد: ۸۰ درصد پیشران مدیران در سایه روابط اخلاقی با مردم تحقق پیدا می کند.
حمایت از بنگاه های تولیدی در راستای رونق تولید
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های گیلان نیز در دیدار مذکور به سال رونق تولید اشاره کرد و گفت: امسال وظیفه داریم در راستای رونق تولید تلاش مضاعف داشته باشیم.
احداله امیری، تحریم های ظالمانه و مشکل معیشتی مردم را از مسائل بانک ها در سال گذشته عنوان کرد و افزود: تلاش سیستم بانکی در سال حمایت از کالای ایرانی و عبور از مشکلات مذکور قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه حفظ اشتغال در کنار تولید از فعالیت های بانک ها در سال گذشته بود، تصریح کرد: مجموع منابعی که در اختیار داشتیم تمام آن در راستای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال پرداخت شده است ضمن اینکه در کارگروه رفع موانع تولید با جدید و خلوص نیت حضور پیدا کردیم.
رئیس اداره امور شعب بانک ملی گیلان یادآور شد: سال ۹۸ اولویت فعالیت سیستم بانکی معطوف به بنگاهای تولیدی و تسهیلات خرد به خانواده ها است.
آیت الله رسول فلاحتی همچنین در دیدار جداگانه ای با رئیس و معاونان اداره امور شعب بانک مهر اقتصاد استان با تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه اظهار کرد: روزهای پایانی سال ۹۷ شاهد وقوع سیل و تلخی هایی بودیم اما باید روی دیگر سکه را نیز ببینیم.
وی، بارندگی ها را سبب پر شدن سدها، آب بندان ها و سفره های زیرزمینی عنوان کرد و افزود: بخشی های مختلفی از کشور به ویژه مناطق جنوب از ریزگردها رنج می بردند و بارندگی های اخیر سبب پاک شدن هوا از ریزگردها شده است.
امام جمعه رشت در ادامه با اشاره به نامگذاری سال رونق تولید توسط مقام معظم رهبری در سال ۹۸، بیان کرد: هر قدر می توانید به ویژه بنگاه های تولیدی کوچک را تقویت کنید.
آیت الله فلاحتی بر خودصیانتی و دیگر صیانتی مسئولان به ویژه مدیران بانک ها تاکید کرد و گفت: تلاش کنید پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در پیچ و خم اداری گرفتار نشود.
وی با بیان اینکه بخش کمی و کیفی تولید با توجه به شرایط حاکم بر جامعه باید توسعه پیدا کند، تصریح کرد: افزایش نرخ ارز موجب گرایش مردم به کالای ایرانی شده بنابراین مقام معظم رهبری سال جاری را رونق تولید نامگذاری کردند.
نماینده ولی فقیه در گیلان به وجود بستر رونق تولید در استان اشاره کرد و یادآور شد: گیلان با توجه به شرایط اقلیمی و منطقه ای از شرایط مناسب برای توسعه برخوردار است.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه ناهماهنگی بین مسئولان یکی از عوامل ویرانگری در جامعه است، خاطرنشان کرد: بعضی از مواقع نبود وحدت رویه بین مدیران موجب اختلال در کار مردم می شود.
امام جمعه رشت، خواستار افزایش نظارت بر بخش های زیردستی به ویژه در بانک ها شد و اظهار کرد: ارتقای نظارت در کاهش هزینه های اضافی تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه نظارت مدیران بالادستی موجب سلامتی اداری می شود، تصریح کرد: رفتار اخلاق مدارانه با مشتری باید در اولویت برنامه بانک ها باشد.
پرداخت ۳۳۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک مهر اقتصاد گیلان در سال ۹۷
رئیس اداره امور شعب بانک مهر اقتصاد گیلان نیز در دیدار مذکور به سهولت پرداخت تسهیلات از حیث مبلغ و وثیقه توسط این بانک به مردم اشاره کرد و گفت: سال ۹۷ مبلغ ۳۳۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک مهر اقتصاد گیلان پرداخت شده است.
فریدون حاجی زاده، پرداخت تسهیلات را با رعایت موازین شرعی عنوان کرد و افزود: از سال ۸۹ تاکنون مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان وام های بانکی کم بهره در قالب ۱۰ هزار فقره وام ازدواج، معیشتی و اشتغال توسط بانک مهر اقتصاد گیلان پرداخت شده است.