معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد انزلی تاکید کرد: طی یک سال گذشته تمامی مدارس محدوده منطقه به زیرساختهای لازم برای هوشمندسازی مجهز شدهاند.
به گزارش ایلنا از بندرانزلی، مجید فاتحی در مراسم اهدا سیستمهای رایانهای به مدارس منطقه، با اینکه طی یک سال گذشته تمامی مدارس محدوده منطقه به زیرساختهای لازم برای هوشمندسازی مجهز شده اند، خواستار همکاری بیش از پیش مدیران مدارس سطح منطقه با سازمان برای اجرای طرحهای الگویی آموزشی در منطقه شد و گفت: اجرای این طرح در راستای طرحهای حمایتی و زیرساختی در حوزه آموزش و پرورش به منظور الگوسازی در سطح استانی و ملی صورت گرفته است.
وی افزود: با توجه به سند تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش، ایجاد مراکز آموزشی نمونه و الگو از برنامههای سازمان منطقه آزاد انزلی است که این مهم با توجه به ارائه برنامههای آموزشی نوین دنبال میگردد.
سید کمال حسین پور، سرپرست معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی در راستای هوشمندسازی مدارس منطقه، اقدام این سازمان در جهت اجرای طرحهای الگویی مراکز آموزشی منحصربهفردی در محدوده منطقه و گسترش آن در سطح کشور را ستود و اظهار داشت: توجه ویژه به آموزش و پرورش از الزامات در مدار توسعه قرار گرفتن هر کشور است و میتوان گفت محور توسعه هر کشوری، آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به اینکه مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش کشور در حال اجرا است، تصریح کرد: مدرسه محل زندگی و یادگیری است و برای اینکه بتواند نفوذ بیشتری داشته باشد لازم است جاذبههای آن بیشتر شود تا بتواند هیجانات دانشآموز را به نحو منطقی کنترل کند و دانش آموز را به آموختن تشویق کند.
بنا بر این گزارش، در سطح منطقه آزاد انزلی ۴۲ مدرسه در حال فعالیت است که طی دو مرحله ظرف یک سال گذشته تمامی این مدارس به طور کامل از سوی این سازمان هوشمندسازی شدند.
لازم به ذکر است مدارس هوشمند رویکرد جدید آموزشی در کشورهای توسعهیافته است که براساس آن ایجاد بستری مناسب جهت رشد و تعالی سرمایه های فکری در جامعه و ارتقای دانایی با بهرهگیری از شیوههای نوین از مهمترین دغدغههای نظام آموزشی و پرورشی است که با تلفیق فناوری اطلاعات و برنامههای درسی، تغییرات اساسی در فرآیند یاددهی و یادگیری ایجاد خواهد شد، موضوعی که سازمان منطقه آزاد انزلی در راستای اجرای طرحهای توسعهای و لزوم توجه به آموزش نسل آینده به عنوان نسل توسعه و تحولخواه براساس ظرفیتهای موجود محلی و ملی، مورد توجه قرار داده و با همکاری آموزش و پرورش در سطح مدارس منطقه به منظور الگوسازی در سطح کشور عملیاتی کرده است.
گفتنی است از مهمترین نتایج اجرای طرح هوشمندسازی مدارس تغییر نقش معلم به عنوان راهنما و نه انتقالدهنده دانش، نقش دانشآموز به عنوان عضو فعال، خلاق، نقاد و مشارکتجو، به جای عضوی منفعل و مصرفکننده دانش و نظام ارزشیابی به صورت فرآیند محور نه نتیجه محور خواهد بود و در این میان خانواده ها با بهره گیری از توانمندیهای این سیستم آموزشی در جریان مسیر آموزشی فرزند خود قرار گرفته و با مدرسه ارتباط گستردهتری را تجربه خواهند کرد.