به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود سالاری روز یکشنبه در اولین جلسه ستاد پشتیبانی از گروه ها و اردوهای جهادی شهرستان رامیان افزود: این عوامل از برکاتی است که می تواند تمام جامعه را بهره مند سازد.
وی افزود: اردوهای جهادی به همراه منفعت های فیزیکی و محرومیت زدایی که در خود نهفته دارد از زمینه علمی نیز برخوردار است که این موضوع در کشور ما بارزتر و کاربردی تر شده و نتایج ملموسی هم داشته است.
سالاری ابراز کرد: اردوهای جهادی که در گذشته به عنوان جهاد سازندگی در سطح کشور و در راستای بهبود وضعیت زندگی مردم پس از انقلاب فعالیت می نمود، اکنون با بهره گیری از همان نسخه یعنی تکیه بر توان داخلی و رفتار جهادی در عرصه های گوناگون تلاش می کند.
فرماندار رامیان تصریح کرد: اردوهای جهادی باید به طور دقیق مورد نظارت و پیگیری باشند تا ناخواسته رقیب پیمانکاران نشده و باعث از بین رفتن برخی فرصت های شغلی نشوند.
سالاری تاکید کرد: اردوهای جهادی باید با کمک به ترویج برخی پتانسیل ها خصوصا در روستاها برای توقف مهاجرت روستانشینان به شهر و حتی برعکس کردن این چرخه با ارائه راهکارهای مناسب و ایجاد مشاغلی که حتی می تواند در بحث اقتصاد مقاومتی خواسته های مقام معظم رهبری را در بر گیرد، تلاش نماید.
وی خاطرنشان کرد: نمونه این موضوع را می توان در روستای وامنان دید که با کاشت انواع گیاهان دارویی نظیر زعفران،گل گاوزبان و گل محمدی توانسته اند در برگشت مهاجران موفق ظاهر شوند.
فرماندار شهرستان رامیان خاطرنشان کرد: گروه ها و اردوهای جهادی با حضور در روستاهای دور افتاده و محروم در پی رفع برخی محرومیت ها برآیند و در این مسیر دستگاه های شهرستانی نیز موظف هستند در پشتیانی از این امر که خود باری از دوش نظام و دولت برمی دارد، تمام همت خود را به کار بگیرند.
شهرستان رامیان با 80 هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان قرار دارد.
9433/1860
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.