به گزارش ایرنا، خدمات رسانی به نیازمندان در مناطق دور دست و کمتر توسعه یافته یکی از اهداف مهم نظام جمهوری اسلامی است که زمینه تحقق عدالت اجتماعی را فراهم کرده است.
بنیاد برکت 20 آذر ماه سال 1386 از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تأسیس شد تا به عنوان مجموعه‌ای برای توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و انجام امور عام‌المنفعه، در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته فعالیت کند.
منابع مالی این بنیاد از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تأمین می‌شود.
اکنون در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی خدمات بنیاد برکت کام بسیاری از مردم به ویژه در مناطق محروم را شیرین کرده است.

** فعالیت‌های بنیاد برکت
عضو ستاد فرمان اجرایی حضرت امام خمینی (ره) و مدیر عامل گروه توسعه اقتصادی تدبیر در گچساران گفت: بنیاد برکت تاکنون 430 هزار میلیارد ریال در 31 استان کشور برای طرح‌های اقتصادی و با 366 هزار فرصت شغلی هزینه کرده است.
عارف نوروزی افزود: از سال 1391 تا زمان حاضر این ستاد 281 طرح بزرگ اقتصادی بزرگ و کوچک را اجرا و به مردم واگذار کرده است.
وی بیان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاکنون 350 طرح اقتصادی با سرمایه گذاری 62 هزار میلیارد ریال و 210 هزار فرصت شغلی در مناطق محروم 31 استان کشور اجرا کرده است.
عضو ستاد فرمان اجرایی امام خمینی (ره) و مدیر عامل گروه توسعه اقتصادی تدبیر تصریح کرد: اجرای 290 هزار میلیارد ریال طرح‌های بزرگ اقتصادی با بیش از 74 هزار فرصت شغلی از خدمات ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) برای توسعه اشتغال بوده است.
وی ابراز داشت: هم اکنون 15 طرح اجتماع محور با اعتبار 920 میلیارد ریال اعتبار و پنج هزار فرصت شغلی،780 پروژه مردم محور با پنج هزار 820 میلیارد ریال و 10 هزار میلیارد ریال اشتغال و 50 طرح دانش بنیان با یک هزار و 400 میلیارد ریال سرمایه گذاری و 16 هزار و 750 فرصت شغلی در مناطق محروم استان‌های مختلف کشور در دست اجراست.

** اقدامات بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: براساس تفاهم نامه سه هزار و 50 میلیارد ریال اعتبار در کهگیلویه و بویراحمد طرح‌های عمرانی و اقتصادی اجرا می‌شود که هم اکنون بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
سعیدجعفری در گچساران افزود: 2 هزار و 400 میلیارد ریال از این اعتبار در بخش طرح‌های اقتصادی و اشتغالزا و بقیه در امور زیربنایی در دست اجراست.
وی تصریح کرد: این طرح‌ها که عملیات اجرایی آنها در سال 1396 شروع شده هم اکنون 51 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
جعفری بیان کرد: تعدادی از این طرح‌ها در سال جاری و تعدادی در سال 1398 بهره برداری خواهد شد.
وی عنوان کرد: تاکنون هفت طرح اقتصادی با سرمایه گذاری 100 میلیارد ریال در استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی بنیاد برکت اجرا شده است.
جعفری گفت: در زمان حاضر بنیاد برکت 622 طرح عمرانی به ارزش 400 میلیارد ریال در بخش‌های مدرسه سازی، آبرسانی و سایر بخش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: 39 طرح با اعتبار 70 میلیارد ریال در این استان اجرا شد.
جعفری ابراز داشت: در حال حاضر بنیاد برکت آماده مشارکت در طرح‌ها اقتصادی است و این طرح‌ها با مشارکت کارآفرین، بنیاد برکت و بانک‌ها اجرا می‌شود.
وی با اشاره به وضعیت بیکاری بیان کرد: ایجاد اشتغال اولویت جدی بنیاد برکت است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد برکت تاکنون اقدامات ارزنده‌ای را در سراسر کشور در راستای محرومیت‌زدایی حمایت از تولید، خدمات، عمران و اشتغال انجام داده است.
غلامرضا تاجگردون اظهار داشت: احداث کارخانه فراوری گیاهان دارویی که با اعتبار 180 میلیارد ریال چند روز پیش در گچساران آغاز شد یکی از این خدمات است.
وی افزود: هم اکنون تعداد زیادی طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی از سوی این بنیاد در سه نقطه محروم کهگیلویه و بویراحمد در دست اجراست.
استان 713 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب ایران قرار دارد.
نرخ بیکاری در این استان 13 درصد است.
8143/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.