مسعود ظفری روز سه شنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند شهرستان گچساران گفت: از این میزان پسماند جمع آوری شده در روز ، 30 تن مربوط به شرکت نفت گچساران است که از سوی حوزه خدمات شهری شهرداری جمع آوری می‌شود.
وی بیان کرد: کار جمع آوری این میزان زباله توسط 18 دستگاه خودرو سنگین و سبک انجام می گیرد.
ظفری اظهار داشت: هم اکنون کار دفن پسماند شهری این شهرستان در نزدیکی سدچم‌شیر دوگنبدان انجام می گیرد که این خود به یک معضل بزرگ تبدیل شده است.
وی ادامه داد: بدلیل نبود دیوار حائل این مکان محلی برای سگ های ولگرد شده که ساخت این دیوار از ورود سگ های ولگرد، انتشار زباله و انتقال بیماری جلوگیری خواهد کرد.
ظفری گفت: انتظار می رود در سالجاری یرای ساخت دیورا حائل و ایجاد کارواش برای شست وشوی خودروهای حمل پسماند شهری اعتباراتی در نظر گرفته شود.
شهردار دوگنبدان افزود: همچنین چهار نقطه از شهر دوگنبدان شامل ضلع شمال و جنوبی در 500 دستگاه، ابتدای جاده روستای دیل، جاده کمربندی و حد فاصل بلوار پناهپوری به تاجگردون در حال حاضر برای تخلیه نخاله‌های ساختمانی پیش‌بینی شده است.
معاون فرماندار گچساران در این نشست از اجرایی نشدن مصوبات مدیریت پسماند در این شهرستان ابراز نارضایتی کرد و گفت: متاسفانه تا کنون هیچ گونه اقدامی در زمینه ساخت جایگاه دفن زباله‌های شهری و روستایی این شهرستان انجام نشده است.
سید مرتضی سجاد پور با بیان اینکه 64 درصد پسماند صنعتی این شهرستان مربوط به شرکت نفت گچساران است، گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران سالانه 100 تن پسماند شیمایی تولید می‌کند.
وی به امحای پسماندهای عفونی اشاره کرد و گفت: نشست قبلی مصوب گردید که تمامی پسماندهای عفونی کلینک‌ها و مراکز بهداشت و درمانی این در بیمارستان شهد رجایی گچساران امحا شود.
سجادپور ابراز کرد: از سال 90 تا کنون امحای پسماندهای عفونی به وسیله دستگاه زباله سوز انجام می گیرد که این امر موجب آلودگی هوا می شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون جایگاه جمع‌آوری پسماند روستایی مناطق دیل، آرو مارین و اسپر مشخص شده است.
2082/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.