به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی عصر پنجشنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان سازمان انتقال خون استان کرمان افزود: فعالیت های سازمان انتقال خون باید در قالب کلیپ و تصویر به جامعه هدف معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه انتقال خون به عنوان سازمانی استانی، امکان استفاده از اعتبارات ملی را ندارد اظهار داشت: باید ردیف های اعتباری از حوزه حوادث نیز برای استفاده در انتقال خون اختصاص یابد زیرا این سازمان کار بسیار با اهمیتی بر عهده دارد.
فدائی ادامه داد: لازم است همکاری دستگاه های اجرایی نیز با سازمان انتقال خون افزایش یافته و از ظرفیت های حوزه وقف نیز برای کمک به این سازمان استفاده شود.
وی از فعالیت در حوزه تامین و حفظ سلامت خون و فرآورده های خونی به عنوان اقدامی بسیار مهم در سلامت جامعه و افزایش کیفیت خدمات پزشکی یاد کرد.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان نیز با بیان اینکه این سازمان در حال حاضر خون و فراورده های خونی با کیفیت بالا را در اختیار افراد قرار می دهد گفت: هم اکنون از نظر کمی و کیفی در حوزه انتقال خون در سطح دنیا جایگاه بسیار خوبی داریم.
روح الله میرزایی با اشاره به اینکه هم اکنون در تامین خون کاملا خودکفا هستیم و اهدای خون نیز کاملا داوطلبانه است ادامه داد: ایران از نظر کیفیت خون، هم تراز کشورهای اروپایی است.
میرزایی عنوان کرد: شبکه ملی خون رسانی نیز در کشور ایجاد شده و در صورتی که استانی به دلایلی از جمله حوادث نیاز به تامین خون داشته باشد در اسرع وقت خون مورد نیازش تامین می شود.
وی اظهارداشت: ضایعات خون در سال 95 در استان کرمان 13.5 درصد بوده و در سه ماهه اول امسال به 6.5 درصد رسیده است.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان بیان کرد: در سال گذشته و سال جاری 95 درصد درخواست های مراکز درمانی برای تامین خون، پاسخ داده شده است.
میرزایی گفت: حدود 9 درصد بیماران تالاسمی کشور در استان کرمان حضور دارند که زندگی آنها وابسته به خون است و خونی که به این افراد تزریق می شود باید به نحوی باشد عوارضی برای آنها نداشته باشد.
وی با بیان اینکه در سه ماه اول امسال بیش از 150 واحد خون اشعه دیده در استان توزیع شده است عنوان کرد: در حال حاضر 20 هزار اهدا کننده مستمر در استان کرمان وجود دارد و یکی از اهداف سازمان انتقال خون، افزایش تعداد اهدا کنندگان مستمر خون است.
مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: این استان از نظر درصد اهدای خون توسط اهدا کنندگان مستمر از میانگین کشوری بالاتر است.
میرزایی افزود: در سال گذشته بالغ بر 72 هزار اهدا کننده خون در استان کرمان داشته ایم و باید تلاش کنیم که اهدا کنندگان مستمر افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 2 مرکز خونگیری در شهر کرمان فعالیت دارد گفت: کمبود مراکز خونگیری از مشکلات سازمان انتقال خون استان کرمان به شمار می رود.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.