به گزارش ایرنا فرماندار رفسنجان روز شنبه در این آیین که با حضور استاندار کرمان در این شهرستان برگزار شد گفت: 2 دهستان راویز و خنامان رفسنجان جزو مناطق محروم هستند که علیرغم آب و هوای مناسب و کوهستانی توسعه نیافته اند.
حمید ملانوری با اشاره به اینکه دانشگاه ولیعصر (عج) معین اقتصادی دهستان خنامان شامل هشت روستا می‌شود ادامه داد: در این دهستان طرح های کشت جایگزین شامل زعفران، عناب، زیتون و غیره به راحتی قابل اجراست که با کمک دانشگاه به صورت علمی در این منطقه اجرا خواهند شد.
رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم گفت: این دانشگاه ابتدا سال 1377 با 2 رشته ریاضی و گیاهپزشکی آغاز به کار کرد.
محمدعلی دهقان بیان کرد: در حال حاضر این دانشگاه در 6 فضای آموزشی و 6 دانشکده، 92 رشته در مقاطع مختلف را برای علاقمندان ارایه می کند که 31 رشته کارشناسی، یک رشته کارشناسی ارشد حقوق، 42 رشته کارشناسی ارشد و 18 رشته دکترا در این دانشگاه تدریس می شود.
وی با بیان اینکه ابتدا قرار بود به عنوان یک دانشکده فعالیت کنیم تصریح کرد: با حمایت های آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، کلنگ این مجموعه به عنوان دانشگاه بر زمین زده شد.
وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه به عنوان یکی از 22 دانشگاه معین کشور و یکی از 10 دانشگاه های برتر سبز کشور است که دارای یک مرکز رشد با 35 شرکت است و برخی از این شرکت ها دانش بنیان هستند.
رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) گفت: در سال جاری 80 میلیارد ریال درآمد از سوی دانشگاه کسب شده است که می تواند در حوزه عمرانی هزینه شود.
همچنین تمبر یادبود بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان با حضور استاندار کرمان، فرماندار رفسنجان، مدیرکل پست استان و جمعی از مسئولان استان و شهرستان رونمایی و امضا شد.
خبرنگار: مریم رضایی ** انتشار دهنده: رسول محمدحسنی
7433/3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.