به گزارش ایرنا ، سردار علی کارنما روز یکشنبه در جمع خبرنگاران ضمن یادآوری خاطرات، ایثارگری و رشادت های دوران دفاع مقدس و تبریک این هفته افزود: جلوگیری از غارت منابع ملی، حذف منافع شخصی، توجه به مردم و آشتی ملی با محوریت رهبری راه نجات کشور از مشکلات پیش رو است.
وی با بیان اینکه آسیب به رهبری کشور را دچار زیان می کند اظهار داشت: امروز دشمن با پمپاژ ناامیدی، ما را به ورطه نابودی می کشاند لذا باید روحیه امید رزمندگان دفاع مقدس را به مردم بازگردانیم.
رئیس هیات اُمنای کانون سنگرسازان بی سنگر استان کرمان گفت: متاسفانه امروز بی توجهی به منافع ملی به زخمی کهنه و غیر قابل مداوا تبدیل شده و موجب مشکلات اجتماعی و فسادهای اقتصادی در کشور شده است زیرا نتوانستیم فرهنگ ایثار، از خودگذشتی، عشق، افتخار خدمت و عشق به کشور را زنده نگهداریم.
وی افزود: رزمندگان با ایثار و شهادت پیام هایی به ما دادند و آنان در معنا سیر می کردند و هرگز آلوده ظواهر دنیوی نشدند اما ما در سالهای پس از جنگ نتوانستیم پیام آوران آنان باشیم.
سردار کارنما تاکید کرد: تمامی دنیا پس از جنگ ها از تجربه و توانایی های بالقوه رزمندگان، جهادگران و ایثارگران خود بهره مند می شوند و ما نتوانستیم از آن فضای روحانی و تجربه این افراد استفاده کنیم.
وی گفت: در هر کشوری منافع ملی از منافع شخصی سبقت بگیرد آن کشور پیشرفت می کند و شکی نیست که توانایی تخصصی آشنایی با علم روز دنیا و عجین شدن عشق با منافع ملی می تواند مسیری مناسب برای کشور رقم بزند.
فرمانده تیپ مهندسی رزمی خیبر افزود: در مقطعی نتوانستیم از فضای بالقوه رزمندگان و افراد متخصص دفاع مقدس در جهت منافع کشور بهره ببریم لذا جهاد سازندگی منحل شده است و جهاد کشاورزی را جایگزین آن کردیم که این توانایی عظیم عمران روستایی از کشور گرفته شد.
وی بیان کرد: با توقف فعالیت های جهاد سازندگی، برق رسانی، آبرسانی، بهداشت، عمرانی و بسیاری از خدمات روستایی و عشایری قطع شد و صدماتی به کشور وارد شد.

**نقش جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس
سردار کارنمار در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: نقش جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بود و نامی آشنا برای عشایر، روستاییان و کویر نشینان کشور است و این ارگان نوای دلنشین به عمق تمامی انسان های پاک سرشت ایران بود.
وی ادامه داد: همزمان با آغاز جنگ تحمیلی جهاد سازندگی در مساجد، مدارس، ادارات فراخوان داد و عده ای نیروی آزاد مراجعه کردند و به همراه گروهی از کارمندان این اداره و نیروهای داوطلب دانشجو و دانش آموزان به عنوان بسیج به جبهه اعزام شدند.
رئیس هیات اُمنای کانون سنگرسازان بی سنگر استان کرمان گفت: از سال 60 فعالیت و حضور جهاد سازندگی به عنوان ستاد پشتیبانی و مهندسی این ارگان در جنگ تحمیلی کلید خورد و با وجود داشتن مهندسی جنگ، تمامی افراد به راحتی نظرات و ایده ها را در مورد جنگ ارائه می کردند که موجب ابتکار و خلاقیت توسط کشور شده بود.
وی عنوان کرد: بخشی از خلاقیت های بارز مهندسی رزمی جهاد سازندگی احداث پل شناور خیبر و این پل همچنان در دنیا بی نظیر است، ساخت جاده در عملیات طریق القدس که موجب دور زدن رزمندگان و موفقیت عملیات و گرفتن بستان شد.
سردار کارنما افزود: برای مقابله با توانایی لجستیک عراق و جلوگیری از تصرف اهواز جهاد سازندگی اقدام به ساخت کانال پر آب کرد، زدن خاکریز و سنگرهای متعدد در دفاع مقدس، احداث نخستین موشک جنگ توسط جهاد سازندگی، احداث پل بعثت در رودخانه خروشان اروند نیز یکی از بزرگترین ابتکارات در فتح فاو و عملیات والفجر هشت بود.
این فرمانده دوران دفاع مقدس ابراز کرد: توانایی جهاد سازندگی در بخش مهندسی بیش از بخش مردمی بود زیرا مهندسی جنگ را برعهده گرفته بود و یگان های رزمی این ارگان قبل و بعد از عملیات نیز برای آماده سازی زمینه عملیات ها فعالیت داشتند.
وی یادآور شد: جهاد سازندگی حدود سه هزار شهید تقدیم کشور و انقلاب اسلامی کرده و سهم تیپ مهندسی کرمان 130 شهید، بیش از یکهزار جانباز و 14 نفر آزاده بوده است.
سردار کارنما گفت: تیپ مهندسی جهاد سازندگی استان کرمان بیش از 20 هزار نیروی داوطلب به جبهه های نبرد اعزام کرده است و عمده این نیروها داوطلب بودند.
وی افزود: جهاد سازندگی از سال 64 در قالب یگان های رزم وارد و جهاد کرمان به عنوان تیپ مثبت اعلام شد و در تمامی عملیات ها به خصوص عملیات های خیبر(با حفر خاکریز) و کربلای 10 به طور ویژه و بسیار موثر عمل کرد.
رئیس هیات اُمنای کانون سنگرسازان بی سنگر استان کرمان تاکید کرد: مهندسی رزمی جهاد سازندگی امروز به جهاد نصر انتقال داده شده و جهاد نصر کرمان رتبه نخست کشور را در بخش صنعت، اقتصاد و عمران برعهده دارد و بسیاری از مدیران آن از رزمندگان جنگ تحمیلی هستند.
وی با اشاره به برگزاری یادواره سنگر سازان بی سنگر گفت: هرسال یادواره شهدا برگزار می شود و کشور به این جو نیازمند است و امسال نیز این همایش در سطح جنوب شرق کشور برگزار می شود که فضای معنوی دوران دفاع مقدس را با معرفی رزمندگان مهندسی جنگ جهاد سازندگی نمایش می دهد.
همایش سنگر سازان بی سنگر استان کرمان چهارم مهرماه جاری از ساعت هشت صبح در حسینیه ثارالله کرمان با حضور فرماندهان ملی دفاع مقدس برگزار می شود.
7420/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.