به گزارش ایرنا؛ یاور محمدی روز دوشنبه در نشستی با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در اداره کل فنی و حرفه ای، افزود: ارائه آموزش های فنی و مهارتی به روحانیون و خانواده های آنان در قالب تفاهم نامه در دستور کار فنی و حرفه ای قرارگرفته است.
او گفت: تحقق آموزش های مهارتی در جامعه در راستای اجرایی شدن هرچه بهتر رویکرد اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال درون زا بسیار موثر است.
وی اظهار داشت: اغلب جوانانی که از دانشگاه ها دانش آموخته شده و وارد جامعه می شوند با وجود اینکه در رشته های فنی و تخصصی تحصیل کرده اند، فاقد مهارت های لازم برای اشتغال هستند.
محمدی با اشاره به اینکه مهارت آموزی در جامعه فرهنگ سازی نشده است، گفت: طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی ضمن آنکه جوانان فاقد مهارت را دارای مهارت می کند، برای صاحبان صنایع نیز از نظر نیروی انسانی می تواند مفید باشد.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزش های صرف تئوری بدون داشتن مهارت جایگاهی در بازار کار ندارد، گفت: متاسفانه بسیاری از جوانان به دلایلی چون تمایل به مدرک گرایی وارد دانشگاه می شوند و عملا از آموختن مهارت های لازم دور مانده اند.
محمدی با بیان اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای افزود: در گستره وسیعی از انواع آموزش‌ها، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و یا آموزش‌های مهارتی به دلیل ابعاد کاربردی و عملی بودنشان در ایجاد، تقویت و رشد قابلیت‌های انسانی سهم قابل توجهی را دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه نیز در این نشست گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دارای اهمیت خاصی در نظام آموزشی است و ارتقای جایگاه آموزش فنی و حرفه‌ای به نفع مردم و درمان بیکاری است.
حجت الاسلام اسماعیل قبادی خواستار ارائه آموزشهای فنی و مهارتی به روحانیون و خانواده های آنان شد و گفت: در این راستان می توان از ظرفیت موسسات قرآنی و هیات امنای مساجد نیز بهره گرفت.
وی با اشاره به تجربیات کشورهای موفق در زمینه آموزش‌های مهارتی گفت: کشورهایی توانسته‌اند چرخه تولید و اشتغال را خوب جلو ببرند که سیستم فنی و حرفه‌ای خوبی دارند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اثرگذاری آموزش های فنی و مهارتی در ایجاد اشتغال عنوان کرد: این آموزش‌ها در ایجاد اشتغال و رفع معضلات ناشی از بیکاری نقش موثر دارد.
حجت الاسلام قبادی افزود: جوانان ما بعد از دانش آموختگی به دنبال شغل اداری و پشت میز نشینی هستند و این در نوع خود، مشکلی فرهنگی است که گریبانگیر جامعه ما شده و باید به سمت برطرف شدن آن قدم برداشت.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارها و مشاغل، اداری نیستند ولی از نظر درجه رفاه و مسایل مالی بسیار بالاتر از شغل های دولتی هستند عنوان کرد: باید کوشید تا جوانان را در راستای شناسایی ایده و خلاقیت و تبدیل آن ایده ها به شغل، راهنمایی کرد.
او گفت: جوانان ما می توانند برای خود کسب و کاری پر رونق تر از شغل اداری با درآمد بالا خلق کنند و این از ویژگی های کارآفرینان است که در جوانان ما مشاهده می شود.
اکنون آموزش های فنی و حرفه ای در استان کرمانشاه در 234آموزشگاه فعال بخش خصوصی و 20 مرکز دولتی ارائه می شود.
استان کرمانشاه 2 میلیون تن جمعیت دارد که آخرین نرخ بیکاری آن در پاییز سال گذشته 22 درصد اعلام شده است.
3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.