به گزارش خبرنگار ایرنا، جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی کردستان روز سه شنبه با حضور صادق نجفی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی کشور، استاندار و مدیران حوزه های اقتصادی و صنعتی این استان برگزار شد.
بهمن مرادنیا در این جلسه اظهار داشت: از سال گذشته مقرر شد با کمک دولت طرح های نیمه تمام صنعتی هر چه زودتر به اتمام برسند که لازم است 120 میلیارد ریال اعتبار سهم منابع ملی برای این کار در کردستان تخصیص داده شود.
وی با بیان اینکه بهره مندی از میانگین خدمات نظام در هر عرصه ای به عنوان حق اصلی مردم است، افزود: به علت برخی تعلل ها در انجام خدمات، رسیدن به میانگین های کشور در بخش های مختلف در استان کردستان تبدیل به یک هدف شده است.
مرادنیا یادآور شد: در عرصه صنعت نیز رسیدن به میانگین کشوری حق کردستان است که تحقق این مهم نیازمند تزریق اعتبار است و انتظار می رود با توجه به برنامه های دولت دوازدهم در توسعه خدمات به مردم مناطق مرزی بتوانیم در حوزه صنعت به میانگین کشوری برسیم.
وی تخصیص تسهیلات ارزان قیمت به کردستان را تنها راه برون رفت واحدهای تولیدی برای خروج از بحران دانست و تاکید کرد: ارائه خدمات زیرساختی در شهرک های صنعتی از سوی دولت باعث کاهش قیمت تمام شده اراضی صنعتی می شود.
استاندار کردستان گفت: این مساله هنگام اخذ تسهیلات به ضرر تولید گران است لذا بانک ها ترتیبی اتخاذ کنند تا قیمت واقعی زمین برای وثیقه گذاری مبنای پرداخت تسهیلات شود.

** کردستان رتبه دوم در پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی کشور کسب کرد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ‌ریزی کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه کردستان سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم کشور در پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی شد، گفت: این مقام در بخش تدوین برنامه ها، اجرای سیاست ها و پیگیری اجرای برنامه ها بود.
بهرام نصرالهی زاده اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه سال گذشته ارزیابی های خود را در بخش کیفی شامل نوع طرح، شیوه تعریف آن، تطبیق آن با سیاست های رهبری و دولتی، نقش آنها در پیشگامی توسعه و نحوه هدفگذاری پایه گذاری کرد.
وی افزود: کسب این رتبه که در راستای تدوین اهداف اقتصاد مقاومتی کسب شد، وظیفه سنگینی بر دوش ستاد اقتصاد مقاومتی استان برای اجرای طرح ها گذاشت.
نصرالهی زاده انجام طرح های عمرانی در شرکت شهرک های صنعتی را از برنامه های اقتصاد مقاومتی دانست و تاکید کرد: در این راستا از محل اعتبارات سال 96، حدود 376 میلیارد ریال اعتبار مصوب شد.
وی یادآور شد: 163 میلیارد و 500 آن تخصیص و برای اجرای 17 طرح در شرکت شهرک های صنعتی تخصیص یافت و در تمام شهرستان ها هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان نیز در این جلسه گفت: این شرکت برای اتمام طرح های جاری خود نیازمند 262 میلیارد 933 میلیون ریال اعتبار است.
احمد خسروی اظهار داشت: انتظار می رود با توحه به اینکه سرانه اراضی صنعتی استان نصف میانگین کشوری است و حدود 748 میلیارد و 833 برای تکمیل تمام شهرک ها و نواحی صنعتی در سال جاری مورد نیاز است.
وی افزود: استان 29 واحد و شهرک صنعتی مصوب دارد که 19 مورد از آنها در حال واگذاری است و بقیه نیز در مرحله ساخت و تخصیص اراضی هستند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان گفت: این شرکت یک هزار و 389 هکتار اراضی در اختیار دارد که یک هزار و 326 هکتار آن وارد فاز عملیاتی شده است.
خسروی یادآور شد: استان دارای 565 هکتار اراضی صنعتی است که تاکنون در این اراضی 915 تفاهم نامه امضا شده و 667 مورد از آنها به بهره برداری رسیده و 248 نیز در حال اجرا است.
وی گفت 450 واحد از 667 واحد موجود در شهرک ها و نواحی صنعتی استان کردستان فعال و 217 واحد نیز نیمه فعال یا راکد است.
به گزارش ایرنا، نجفی معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی کشور روز سه شنبه به منظور بازدید از شهرک های صنعتی استان کردستان و منطقه ویژه اقتصادی بانه به این استان سفر کرده است.
وی امروز از چند شرکت تولیدی در شهرک های صنعتی سنندج بازدید کرد و سپس در دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و همچنین آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت شهرک های استان کردستان شرکت کرد.
شرکت شهرک های صنعتی کردستان هم اکنون دارای 29 شهرک و ناحیه مصوب از سوی هیات وزیران است که از این تعداد 14 مورد فعال و اراضی در این شهرک ها در حال واگذاری به متقاضیان بخش های تولیدی و صنعتی است.
زمین مورد نیاز 6 مورد از مصوبه های شهرک های صنعتی از سال 92 به بعد تخصیص داده شده که در نهایت از 29 مورد مصوبه هیات وزیران 20 مورد آن عملیاتی شده است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.