به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مهدی فرشادان شامگاه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کامیاران اظهار داشت: مردم استان حق دارند از راه های استاندارد در مسیرهای ارتباطی اصلی و فرعی برخوردار باشند.
وی به آسیب های اجتماعی و اقتصادی که تصادفات برای جامعه بدنبال دارد نیز اشاره کرد و افزود: درصد زیادی از آمار تصادفات رانندگی در جاده سنندج - کامیاران اتفاق افتاده که کم عرض بودن از دلایل آن است.
فرشادان با اشاره به جلسه نمایندگان مردم استان کردستان در مجلس شورای اسلامی با وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در آن جلسه به وزیر گفتیم کردستان کم برخوردار ترین استان کشور در حوزه راه است.
وی با بیان اینکه خواسته مردم کردستان در حوزه راه ها به حق است، یادآور شد: یکی از مهمترین مطالبات مردم این استان داشتن و برخورداری از راه های ارتباطی استاندارد در حوزه اصلی و روستایی است.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قرار گرفتن 320 کیلومتر از کریدور شمال - جنوب در حوزه راه های استان کردستان در صورت تکمیل شدن تاثیر مثبتی بر بهبود شریان های اصلی در این استان دارد.
فرشادان گفت: درصد زیادی از این پروژه انجام و یا با پیشرفت خوبی در دست اجراست و در آینده نزدیک شاهد 2 بانده شدن 100 درصد این مسیر ارتباطی پر تردد خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه استان کردستان در بسیاری از حوزه ها نیازمند اختصاص اعتبارات جهشی است، اظهار داشت: اعتبارات استان در سال 96 نسبت به سال 95، برای اولین بار 2 برابر افزایش یافت.
وی با بیان اینکه در لایحه بودجه 97 اعتبارات استان نسبت به سال 96 کاهش داشته است، افزود: با تلاش نمایندگان مردم در مجلس از این موضوع جلوگیری شد و تلاش کردیم اعتبارات امسال نسبت به سال 96 بیشتر شود.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم استان کردستان در بسیاری زمینه ها در تنگنا هستند، تاکید کرد: برطرف کردن قسمتی از این مشکلات نیازمند همت مسئولان استانی و شهرستانی و تسهیل گری آنها در کارهای مردم است.
فرشادان با اشاره به اینکه 10 هزار میلیارد ریال در استان برای تسهیل مشکلات حوزه اشتغال اختصاص یافته است، یادآور شد: بانک ها در واگذاری این اعتبار در قالب تسهیلات اشتغالزایی همکاری لازم را با مجموعه مدیریتی استان ندارند.
وی مساله آب های استان را یکی دیگر از دغدغه های نمایندگان مردم در مجلس دانست و اضافه کرد: تخصیص آب در کردستان برخلاف سند توسعه این استان است.
وی با بیان اینکه میانگین استفاده کردستان از آب های استان در حوزه کشاورزی تنها 10 درصد است، گفت: وزیر نیرو تعهد کرده است که در سه ماه آینده تیم کارشناسی را به استان بفرستد برای اینکه تخصیص های آب را بازبینی کنند.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: براساس میانگین کشوری تخصیص آب از منابع آبی 47 درصدی است و طبق سند توسعه استان باید 300 هزار هکتار از زمین های کشاورزی کردستان باید از دیم به آبی تبدیل شود.
فرشادان با اشاره به اینکه این استان دارای 33، 6 میلیارد متر مکعب آب ذخیره پشت سدها، 2 برابر میانگین سالیانه بارندگی در کشور و هشت درصد آب های کشور است، گفت: این پتانسیل موجب تولید 30 هزار میلیارد ریال ثروت برای استان خواهد شد.
وی با بیان اینکه کشاورزان کردستان در سال جاری متحمل خسارت حدود چهار هزار میلیارد ریالی بخاطر حوادث غیر مترقبه شدند، تاکید کرد: با اقدامات انجام شده در سطح کلان، نمایندگان مردم استان در مجلس پیگیر جبران این خسارت ها از طریق کمک های دولت و بیمه محصولات کشاورزی هستند.
کامیاران در 65 کیلومتری جنوب سنندج با 102 هزار نفر جمعیت واقع شده است.
7349/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.