فرزاد پیشکاری روز یکشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس مفاد قانون کار، کارفرمایان واحدهای تولیدی و صنعتی با 50 نفر نیروی کار و بیشتر مکلف به ایجاد خانه های بهداشت کارگری هستند.
وی با اشاره به اینکه در کردستان 60 واحد بالای 50 نفر نیروی کار وجود دارد، افزود: از آنجا که بیشترین نفع را از سلامت کارگران خود کارفرمایان می برند توجه و همکاری کارفرمایان نسبت به فراهم کردن لوازم تامین سلامت کارگران ضروری است.
پیشکاری وضعیت راه اندازی خانه های بهداشت کارگری در این استان را قابل قبول دانست و اضافه کرد: تمام تلاش خود را برای رسیدن به نقطه مطلوب در این راستا بکار گرفته ایم.
وی گفت: هدف از تاسیس خانه های بهداشت کارگری تامین سلامت کارگران، ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتارهای مناسب بهداشتی در بین کارگران و سالم سازی محیط کار در کارگاه های تولیدی، صنعتی و خدماتی و معادن است.
معاون مدیریت امور اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی کردستان در خصوص دیگر برنامه ها در این راستا افزود: بازدیدهای مشترک ماهیانه اعضا از واحدهای تولیدی، فعال کردن خانه های بهداشت نیمه فعال و پیگیری اقدامات لازم جهت راه اندازی خانه های بهداشت کارگری در واحدها و کارگاه های مشمول است.
به گزارش ایرنا، بر اساس اصل 29 قانون اساسی، برخورداری از سلامت، حق همگانی است، ماده 147 قانون کار جمهوری اسلامی ایران، دولت را مکلف به ارائه خدمات بهداشتی به کارگران کرده است، از این رو از سال 1366 برنامه مشترک ارائه مراقبت های اولیه بهداشتی به بیمه شدگان با همکاری مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهداشتی اجرا می شود.
7349/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.