شهردار شهر مال خلیفه چهار محال و بختیاری گفت: یکی از موانع اصلی احیای بافت‌های فرسوده، نحوه تامین مالی این پروژه هاست و این فرآیند بدون مشارکت مردم غیر ممکن است.

داود امیری در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بافت فرسوده وضعیتی است که بنا به نوع مصالح و اســتحکام بناها و قدمت ساختمان‌ها به وجود آمده است و باید به عنوان بخشــی ثابت از برنامه‌های توســعه شــهری و اولویت اول در نوسازی و بهسازی مناطق شــهری و روســتایی قرار گیرد.

امیری افزود: شهر مال خلیفه دارای 3 هکتار بافت فرسوده  است و 10 درصد از خانوارهای این شهر در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند.

وی با بیان اینکه مشارکت شهروندان نقش‌مهمی در نوسازی بافت فرسوده دارد، خاطرنشان کرد: شهروندان مطلع و درگیر در امورات محله، شهروندان متخصصی می‌شوند که از نظر فنی، وضعیت‌های بحرانی و مسئله ساز را درک می‌کنند و به دنبال راه حل‌های فراگیر هستند در نتیجه در اجرای برنامه‌ها نه تنها ممانعتی به عمل نمی‌آورند بلکه همکاری‌های موثری نیز انجام می‌دهند.

شهردار مال خلیفه در پایان گفت: بافت فرسوده با توجه به قدمت محله و نوع بافت محله با استفاده از مصالح بومی و کوهی سنگفرش شده که از لحاظ گردشگری حائز اهمیت بوده و این طرح با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون ریال از منابع داخلی شهرداری اجرا شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.