به گزارش ایرنا، مدیر طرح گفت وگوی ملی خانواده در چهارمحال وبختیاری گفت: این طرح از شهریورماه سال گذشته با همکاری معاونت ریاست جمهوری در حوزه زنان و خانواده و انجمن جامعه شناسی ایران کلید خورد.
علی یاراحمدی در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی استان با معاون رئیس جمهوری در حوزه زنان و خانواده افزود: این طرح با هدف هدایت گفت وگوها و توانمندسازی در درون و بیرون خانواده، ارتقای سطح آگاهی و تعامل و همکاری درون اعضای خانواده در تعارض بین نسل ها با کمک ارزش ها و تکنیک های تسهیلگری اجرا می شود.
وی گفت: این طرح در 2 مرحله آموزش تسهیلگران و آموزش خانواده اجرا می شود که در مرحله اول 40 نفر از کارشناسان دستگاه های اجرای، تشکل های غیردولتی و روزنامه نگاران حوزه خانواده آموزش می بینند و در مرحله بعد نیز که در 40 محله استان اجرا می شود، اعضای خانواده از سوی تسهیلگران آموزش می بینند.
وی افزود: استان چهارمحال و بختیاری نوزدهمین استانی است که اجرای این طرح در آن آغاز شده است.
براساس اعلام معاون رئیس جمهوری در امور خانواده و جوانان، هم اکنون اختلالات مهارتی داخل خانواده ایرانی به عنوان یک معضل مطرح است که هر خانواده ایرانی به هزار دلیل دچار این اختلالات ارتباطی می شود و بعد به جامعه تسری پیدا می کند.
همچنین بگفته معصومه ابتکار طی 10 سال گذشته گفت وگوی درون خانواده از 2 ساعت در طول شبانه روز اینک به 20 دقیقه کاهش یافته است.
7360/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.