ورزش کردن می‌تواند از بیماری‌های قلبی و بیماری‌هایی همچون دیابت جلوگیری کند.

به گزارش جی پلاس، بیماران قلبی برای ورزش کردن با پزشک خود مشورت کنند و نکات ایمنی را رعایت کنند. توصیه‌های زیر می‌تواند به این افراد کمک کند.

۱. اگر مشکل قلبی دارید یا تحت درمان هستید، ورزش بسیار شدید برای شما مضر است و باید از انجام آن خودداری کنید.

۲. اگر اخیرا جراحی قلبی داشته‌اید و قصد دارید ورزش کنید بهتر است پیاده روی آغاز کنید. پیاده روی سریع موثرترین ورزش برای این افراد است. سرعت شما بهتر است چهار تا شش کیلومتر در ساعت باشد. چهار تا شش ‌هفته‌ به پیاده روی ادامه‌ دهید و بعد از آن ورزش های دیگر را آغاز کنید.

۳. اگر حق دارید در خانه یا در باشگاه ورزش کنید پنج تا شش بار در هفته ‌به مدت پنج تا ۱۰ ‌دقیقه یوگا یا ورزش‌های تنفسی انجام دهید. اگر جراحی قلبی داشته اید پنج ‌دقیقه بدن را گرم کنید و پنج ‌دقیقه نیز بدن را سرد کنید.

۴. با ورزش‌های ساده ای همچون پیاده روی سریع و شنا شروع کنید به جای آسانسور از پله استفاده کنید. هر روز ۳۰ ‌دقیقه پیاده روی کنید. مراقب فشار خون و قند خون خود باشید.

۵. می توانید ورزش هوازی و قلبی –عروقی انجام دهید، اما وزنه بلند نکنید.

۶. از ورزش‌هایی همچون شنای سوئدی دوری کنید ، زیرا فشار زیادی به قلب وارد می‌کند و می توانید حرکاتی که عضلات را تقویت می‌کنند انجام دهید.

۷. هنگام ورزش مراقب ضربان قلب خود باشید که از حداکثر ضربان قلب بالاتر نرود. حداکثر ضربان قلب از کاهش سن از عدد ۲۲۰ به دست می‌آید. بهتر است به ۷۵ درصد ضربان قلب خود برسید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.