انتخابات کمیته ملی المپیک 6 شهریور 1401 برگزار می شود.
جی پلاس، پنجاهمین مجمع کمیته ملی المپیک صبح امروز با حضور اعضای مجمع و وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک برگزار شد و طبق رای گیری صورت گرفته انتخابات این کمیته 6 شهریور برگزار می شود.
گزارش کامل این مجمع را در ادامه می خوانید:
رایگیری مکتوب در مجمع کمیته ملی المپیک
در این مجمع قرار است رای گیری به صورت مکتوب انجام شود و پس از گرفتن آرا و شمارش آن نتیجه رای گیری به منظور تعیین تاریخ انتخابات کمیته ملی المپیک اعلام شود. در مجمع گذشته در 17 اسفند ماه سال 1400 این رایگیری با بالا بردن دست اعضا انجام شد و این شائبه ایجاد شد که نصف به علاوه یک در اخذ آرا رعایت نشده است به همین دلیل در این مجمع رای گیری مکتوب خواهد بود.
لغو سفر مسئولان شورای المپیک آسیا به خاطر طوفان شن
در این مجمع حمید سجادی وزیر ورزش، سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک حاضر بودند. در ابتدا کیکاووس سعیدی یاد شهید خدایی را گرامی داشت. سعیدی تاکید کرد برخی از اعضا به دلیل عدم حضور در ایران به صورت وبینار در مجمع حضور دارند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک تصریح کرد: حسین المسلم و حیدر فرمان، مسئولین بلند پایه شورای المپیک آسیا هم قرار بود در ابتدای این مجمع در جمع اعضا حاضر شوند اما به دلیل طوفان شن و شرایط جوی کویت، پرواز آنها لغو شد.
فضلالله باقرزاده سرپرست فدراسیون شمشیربازی درخصوص تاریخ برگزاری انتخابات این فدراسیون اظهار داشت: هنوز تاریخ انتخابات مشخص نیست. فعلا ابلاغ سرپرستی دادند تا خدشهای در کار فدراسیون ایجاد نشود و این کار ارزندهای بود که وزارت ورزش انجام داد. دیروز مجوز اعزام شمشیربازان به قهرمانی آسیا را گرفتیم. همچنین مسابقات قهرمانی جهان در اپه و قهرمانی جهان را در اپه در کشور گرجستان داریم. بازیهای کشورهای اسلامی در قونیه قبل از بازیهای آسیایی در چشم نبود ولی الان کشورها و ایران در قونیه با بهترین نفرات اعزام میشوند. پاداش هم نسبت به دورههای گذشته در بازیهای کشورهای اسلامی قابل توجه افزایش یافته است. سطح بازیهای کشورهای اسلامی بالا است. الاجزایر تونس و نیجریه در این مسابقات هستند. همه کشورها هم با قدرت شرکت میکنند. چون بازیهای آسیایی لغو شد همه با بهترین نفرات حاضر میشوند.
وی در مورد حضور مجدد در انتخابات فدراسیون شمشیربازی پس از سه دوره، گفت: تابع وزارت ورزش هستم الان هم دکتر سجادی لطف کرد و من را سرپرست معرفی کرد تا بعدا در مورد این قضایا صحبت کنیم. اساسنامه را مطالعه کنید کجا نوشته سرپرست میتواند یا نمیتواند در انتخابات باشد؟ اگر 6 ماه از زمان ثبت نام بگذرد امکان دارد ثبت نام مجدد انجام شود. در مورد حضور من هم در نهایت تصمیم با وزارت ورزش است.
باقرزاده در خصوص نتایج ضعیف رهبری در مسابقات ایتالیا گفت: ورزش قهرمانی همین است یک روز در اوج است و یک بار روی زمین میافتد. شمشیربازی مثل برخی رشتهها نیست که با دو بازی فینال برسید باید بازیهای زیادی انجام شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ریاست شما در 5 زون آسیا میتواند معادل پست در کنفدراسیون آسیا وحضور مجدد در انتخابات فدراسیون شمشیربازی باشد،افزود: یکی از کرسیهای مهم آسیا را دارم ممکن است هم تراز شود و ممکن است هم تراز نشود. بستگی به تفسیرها دارد. سه نفر برای انتخابات ثبت نام کردند و همه از یک خانواده هستیم. من چند دوره است تک کاندیدا هستم چون کار در این رشته سخت است. من الان دنبال تامین ارز برای اعزام هستم.
سرپرست فدراسیون شمشیربازی در پایان گفت: اعزام به مسابقات جهانی مصر منوط به نتیجه قهرمانی آسیا است به جز سابر مردان که قطعا اعزام میشوند. دختران هم اگر 8 نفر اصلی آسیا بیایند اعزام میشوند.
داورزنی: بعید میدانم مجمع امروز کمیته چالشبرانگیز باشد
محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال در حاشیه مجمع فوقالعاده کمیته ملی المپیک گفت: امروز مجمع فوق العاده کمیته ملی المپیک برای مشخص شدن زمان برگزاری انتخابات این کمیته برگزار میشود. البته قرار بود آقای حسین المسلم، دبیر شورای المپیک آسیا و حیدر فرمان نیز در این نشست حضور داشته باشند که به دلیل شرایط جوی کویت سفر ایشان لغو شد. جلسه به قوت خود باقی است که امیدوارم در این جلسه گزارشات مربوط به بازیهای کشورهای اسلامی و تاریخ برگزاری انتخابات مجمع کمیته المپیک مشخص شود تا تعیین تکلیف لازم انجام شود.
وی تاکید کرد: بعید می دانم این جلسه چالشبرانگیز باشد چون قرار است تصمیمی مبتنی بر شرایط حال حاضر ما گرفته شود. زمان برگزاری مجمع باید طوری باشد که به روند آماده سازی تیمها برای مسابقات آسیبی نزند. با توجه به ماموریتی کمیته المپیک برای بازیهای کشورهای اسلامی دارد طبیعتاً حفظ ثبات تا بازیهای کشورهای اسلامی جزو کارهای اجتنابناپذیر ماست که باید اتفاق بیفتد.
میراسماعیلی: امیدوارم برای ریاست کمیته سیاسیها وارد نشوند
آرش میراسماعیلی در مجمع فوق العاده وزارت ورزش و جوانان گفت: مجمع فوقالعاده است که امروز برگزار میشود، طبیعتا روز سرنوشت سازی است چون باید دوستان در مورد دو تاریخ رای بدهند و انتخاب کنند تا روز انتخابات مشخص شود. در این روز تکلیف چهار سال سرنوشت ورزش ایران مشخص می شود.
رییس فدراسیون جودو گفت: هر چند در جلسه قبلی هم من یکی از منتقدین رای گیری بودم، انتظار داشتم که رایگیری به صورت دست بلند کردن نباشد و به صورت مخفی باشد. امروز این موضوع رعایت شود. قطعا باید آرا مخفی باشد شاید یکی نفر رودربایستی داشته باشد. نفر جلویی من در دور قبل دو بار دست بلند کرد و این خوب نیست. باید رایگیری به صورت مخفی باشد و نظرات درست داده میشود.
وی گفت: البته هرچند که این دو تاریخ زیاد تفاوتی ندارد اما خوب بازیهای کشورهای اسلامی برای همه ما مهم است. مخصوصا برای جودو که ورزشکارانم دو سال از مسابقات دور بودند. این یک فرصت مناسبی است و طبیعتا منفعت رشته خودم و ورزش کشورم را بیشتر در نظر میگیرم.
میراسماعیلی در مورد دادگاه مربوط به تعلیق جودو گفت: ۴ بار است که تمدید میشود اما فردا ماه چهارم هم تمام میشود. منتظر هستیم ببینیم باز تمدید میشود و یا رای صادر میشود.
وی در پاسخ به این سوال که در جلسه قبل چالش پیش آمد، فکر میکنید روند انتخابات کمیته زیاد طول نکشید، گفت: طبیعی است. من فکر میکنم درست است که در جلسه قبل تنش و چالش بود اما انتظار ما این بود که زودتر تعیین تکلیف شود. همه جای دنیا کمیته المپیکها بعد از المپیک تعیین تکلیف میکنند تا فرصت کافی باشد. به نظر من این روند خیلی طول کشید.
وی گفت: در این شرایط هم دوستانی که در راس کار هستند بلاتکلیف هستند و هم دوستانی که میخواهند در راس کار قرار بگیرند. تمام این حرف ها برای گذشته است و امروز امیدوارم که با یک بینش و تدبیر روسای فدراسیونها رای دهند. منفعت ورزش کشور را در نظر بگیرند. هر دو تاریخ تفادت زیادی ندارد تنها ۴۰ روز اختلاف است. چه کسی که بخواهد ۲۰ انتخاب شود چه ۳۰ مرداد اصل ورزش است و باید آن را در نظر بگیریم.
وی در مورد انتخاب خودش گفت: من قطعا به ۳۰ مرداد رای میدهم چون که بازیهای کشورهای اسلامی برای کشور مهم است. بازیهای آسیایی هم لغو شد و مهمترین رویداد ورزشی همبستگی است. هر دوستی که میخواهد انتخاب شود ۲۰ تا ۳۰ مردا فرقی نمیکند اما دوستان راس کار اکنون هماهنگی کرده اند کار ها پیش رفته است. من هم واقعا سعی مسکنم که در زمان طلایی که در رشته ام دارم و نیاز به حمایت دارم در نظر بگیرم. هر کسی بیاید یک ماه کوتاه در پیش دارد. تا امضایش تعریف شود یک ماه طول میکشد. شفاف میگویم که دوستان منفعت کشور را در نظر بگیرند.
میر اسماعیلی گفت: من واقعا موضع ام همیشه ورزشی است و فکر نمیکنم کمتر کسی تخصصی نگاه نکند. از هر کسی که میخواهد بیاید انتظارم این است که برای ورزشی ها ارزش بگذارد. از عزیزان سیاسی خواهش میکنم ورود نکنند مخصوصا برای کمیته ملی المپیک که تخصصیتر از هر جایی است. وزارت ورزش شاید جایی است که بخشی از آن سیاسی است و رییس جمهور آن را انتخاب میکند. کسی که میآید باید ورزشی باشد اما بخشی سیاسی است. اما کمیته ۱۰۰ درصد ورزشی است و امیدوارم دوستان این را در نظر بگیرند. دوستان عزیز ورزشی هم دوست دارد در معرض انتخاب قرار بدهد و این سری امیدوارم ورزشی باشد.
وی در خصوص اتفاقات جودو گفت: اکنون هم گله مندم هرکسی که پست مدیریتی و کرسی میگیرد وظیفه دارد از کشور خودش در هر جای دنیا حمایت کند. از ما حمایت نشد. باید این را درک کنیم. همه میدانند که من چه میگویم و از داخل رقم خورد و کرسی هم که داشتیم هیچ کمکی به ما نکرد.
او در پاسخ به این سوال که چطور با وجود تعلیق جودو در مسابقات همبستگی حضور خواهید داشت، گفت: کشورهای اسلامی موضع ما متفاوت است و زیر نظر ioc و oca نیست. دو هفته دیگر تیم عازم سن پترزبورگ است. براساس رایی که ما داریم در کلیه مسابقات و کمپهایی که زیر نظر agf برگزار شود تعلیق هستیم. تورنمنت هایی که زیر نظر کشورها است و کشورهای اسلامی که برگزار کننده آن هستند، ساز و کار دیگری دارد که شرکت میکنیم.
در ابتدای مجمع و زمانی که قرار بود گزارش دبیر کل قرائت شود، تصویر تلویزیون اتاق خبرنگاران قطع شد. به دلیل قطع برق در مجموعه انقلاب و استفاده از برق اضطراری، مشکل بیبرقی در اتاق خبرنگاران همچنان ادامه دارد.
در لحظاتی که تصویر مجمع در اتاق خبرنگاران برقرار شد کیکاووس سعیدی در این مجمع توضیحاتی در خصوص دلیل عدم حضور المسلم و فرمان را عنوان کرد و گفت: آنها با وجود داشتن جت اختصاصی اجازه پرواز را نداشتند.
دبیر کل کمیته ملی المپیک یادآوری کرد: پس از تعویق بازیهای آسیایی اعضای هیئت اجرایی تصمیم گرفتن تا تاریخ جدیدی برای انتخابات کمیته ملی المپیک در نظر بگیرند و قرار شد این تاریخ در مجمع به رای گیری گذاشته شود.
وی در ادامه در حال ارائه برنامهها و دستورالعمل جلسه بود که باز هم تصویر برای خبرنگاران قطع شد.
نصرالله سجادی، مشاور رئیس کمیته ملی المپیک گفت: پیشنهاد من این است که مجمع در تاریخ 30 مرداد برگزار نشود و یک هفته به تاخیر بیفتد و 6 یا 7 شهریور برگزار شود. باید کار را ملی ببینیم تا مجمع به خیر و خوشی برگزار شود.
علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی گفت: انشالله در این جلسه هر حرفی میزنیم برای خدا باشد. 17 اسفند همه به من حمله کردند. اگر همان موقع انتخابات انجام شده بود شش ماه جلو افتاده بودیم. نقد من به اعضای هیئت اجرایی درست بود ولی به قول خسرویوفا خوب بیان نکردم. من بچه جنوب تهران هستم. امیدوارم بد بدرقه نباشیم و شان صالحیامیری حفظ شود.
وی افزود: امیدوارم موقعیتهای سیاسی را در نظر بگیریم و افراد هر تصمیمی میگیرند شان ورزش حفظ شود. روی بودجه نقد داشته و دارم ولی از صالحی امیری تشکر میکنم همین که از هیئت اجرایی جلوتر بوده یعنی توانمندبوده است. از اعضای هیئت اجرایی که برای ورزش و نه برای فدراسیون خود کار کردند تشکر میکنم از آنهایی که تلاش نکردند کشتیگیر و کاراتهکا و شناگرش عضو کمیته ملی المپیک شود.
وی در واکنش به تذکر کیکاووس سعیدی برای پایان دادن به صحبت خود گفت: شانس آوردیم که پاور پوینت موقع ارائه گزارش شما خراب شد وگرنه نیمساعت میخواستید صحبت کنید.
امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو، تاکید کرد: اسفندماه که در مجمع بودیم بحث بازیهای آسیایی مطرح شد. باید هرچه سریعتر امکانات لازم برای برگزاری انتخابات شکل بگیرد چون دوره هیئت اجرایی دی ماه سال گذشته به پایان رسید.
وی افزود: از کمیته به خاطر تدارکات بازیهای کشورهای اسلامی تشکر میکنم. باید چند نکته را بگویم؛ شرایط لازم برای برگزاری انتخابات فراهم شده، ارز مورد نیاز هم همین طور. امضاها مثل قدیم کتبی نیست و در 2-3 روز میتوان کار را انجام داد. مثلا ذی حساب میتواند چند هفته سرکارش باشد.
آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو تصریح کرد: جلسه پیش به صورت مناسب نبود و دست بلند کردن و رو دربایستی ایجاد کرد. معتقدم که زمان طلایی تا کشورهای اسلامی مهم است. ما مدعی هستیم و می خواهیم پر قدرت باشیم و نتایج انتخابات حتی در بحث روانی تاثیر دارد. اجازه دهید ما فدراسیونها تیمهایی خود را با آرامش شرکت دهیم. حتی 7 شهریور هم باشد اتفاقی نمیافتد. منفعت ورزش کشور را در نظر بگیرید.
حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف گفت: در ابتدا این سوال را دارم که آیا برای روز انتخابات به صورت ویبنار رای اخذ میشود؟ اگر خیر است همین جا مشخص شود.
وی افزود: وضعیت ریاست 6 فدراسیون در هالهای از ابهام است و ما باید این را لحاظ کنیم اگر شرایط به گونهای شد که نسبت ورزشکاران المپیکی و غیر المپیکی به هر دلیلی در انتخابات به خطر افتاد، چه باید کرد؟ نباید آنقدر سر مرز حرکت کنیم که انتخابات به خطر بیفتد.
سعیدی در اینباره گفت: اساسنامه میگوید رای فدراسیون المپیکی ( 29 فدراسیون و 6 ورزشکار) باید بر سایر اعضا قالب باشد.
هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو افزود: حملههای زیادی به برخی از اعضای هیئت اجرایی شد که دیگر رئیس فدراسیون نیستند، آن هم در حالی که من در جلسات حضور داشتم و میدیدم که این عزیزان دوست داشتند انتخاب برگزار شده و این دوره تمام شود.
وی ادامه داد: به صلاح ورزش کشور است انتخابات بعد از بازیهای کشورهای اسلامی انجام شود. این رویداد اهمیت زیادی برای ما دارد و شاید در برخی مواقع از بازیهای آسیایی هم مهمتر باشد. به هر حال 90 درصد اعضای هیئت اجرایی تغییر میکنند و اعضای هیئت اجرایی جدید نظرتان میگویند و این باعث میشود که مسابقات لطمه بخورد. اگر تغییر و تحولات قبل از بازیهای کشورهای اسلامی باشد، کاروان لطمه میخورد.
ساعی عنوان کرد: حتما رئیس جدید و هیئت اجرایی نقطه نظرات خودشان را دارند. اجازه بدهیم که این اتفاق بعد از بازیها باشد. من هم با پیشنهاد کارشناسی نصرالله سجادی موافق هستم، چون تعداد زیادی از روسا 30 مرداد به ایران برمیگردند و شاید انتخابات برگزار شود. پیشنهاد میدهم تاریخ 6 شهریور به دو تاریخ دیگر اضافه کنیم تا به یک نتیجه خوبی برسیم.
آغاز رای گیری و پیشنهاد صالحی امیری برای شمارش آرا
رای گیری برای تعیین زمان انتخابات کمیته ملی المپیک آغاز شد، در این لحظه صالحی امیری پیشنهاد داد که آرا در اختیار پولادگر نماینده وزارت ورزش قرار بگیرد و شمارش آرا با نظارت وی و خسرویوفا انجام شود.
امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو و یکی از اعضای مجمع این انتقاد را مطرح کرد که چرا برگههای آرا دارای شماره است که کسی پاسخی نداد.
سیدرضا صالحیامیری، رئیس کمیته ملی المپیک تاکید کرد: از همه کسانی که در این چهار سال با بنده و هیئت اجرایی همراهی کردند تشکر میکنم. چه کسانی که حامی بودند و چه کسانی که نقد کردند، از وزیر و وزرای محترم تشکر میکنم.
صالحیامیری یادی از سلطانیفر کرد و گفت: روز اول گفتهام و حالا هم میگویم که محوریت ورزش کشور وزیر است، نمیتوان ورزش را با چند نفر اداره کرد، باید باور داشت که محور ورزش وزیر است، تلاشم این بود که در این چهار سال اخلاق و فضیلت را مقدم بر همه امور بدانم و باور کنیم ورزش قهرمانی بدون معرفت ره به جایی نمیبرد. دلیل تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان همین است، پهلوانان نماد اخلاق و معرفت هستند، ارزش های معنوی نباید کم شود و به همین دلیل موضع فرهنگ را به عنوان متن دانستم.
وی تاکید کرد: به اندازه کافی ورزش ایران مظلوم است و مشکلات دارد و به اندازه کافی در تقسیم بودجه نادیده گرفته شده است. نه اینکه دولت و مجلس نخواهد بلکه شرایط کشور اقتضا نمیکند، دولت و مجلس به کمک ما بیایند. تخریب چهرهها، پیشکسوتان و اهالی ورزش گناه نابخشودنی است. مگر میشود حق نصرالله سجادی، خسروی وفا، سلطانیفر، هاشمیطبا، کیومرث هاشمی و .... را نادیده گرفت؟ باید از همدیگر قدردانی کنیم نباید بین فدراسیونها تفکیک بگذاریم. اگر در یک خانواده انگ زنی انجام شود، نابود میشود. اگر بیانی، جملهای و قضاوتی از زبان من جاری شد که حق نبود، از همه حلالیت میطلبم واز همه کسانی که حق گردن من دارند طلب حلالیت دارم.
صالحی امیری گفت: من یک رای دارم و آن را مخفیانه در صندوق میاندازم. سخن درون خانواده ورزش نباید به بیرون منتقل شود. هر بحثی دارید انجام دهید ولی بیرون از خانواده ورزش نباید کوچکترین دغدغه و ناراحتی ایجاد شود. برای کمک به هیئت اجرایی جدید هم آماده هستم.
علیپور عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از همفکری، هماهنگی و اینکه وزیر هیچ دخالتی در کمیته نداشت تشکر میکنم. ما سری قبل برای 11 و الان برای 10 نفر رایگیری میکنیم. من این پیشنهاد را دارم یک رئیس فدراسیون به هیئت اجرایی اضافه شود.
این موضوع از سوی رئیس کمیته ملی المپیک مورد موافقت قرار نگرفت.
مجید شایسته عضو هیئت اجرایی گفت: به عنوان کوچکترین عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در این مجمع هستم. آقای صالحی امیری زحمات زیادی کشیدند و اگر همراهی و مودت و دوستی نبود اتفاقات خوبی رخ نمیداد. اما این نمیشود که بلندگو را روشن کنیم به هر کسی خواستیم بی احترامی کنیم بعد مجمع را ترک کنیم. آقای علیرضا دبیر، در مجمع قبلی و الان به همه ما بی احترامی کرد و سپس رای خود را داد و رفت.
شایسته یادآوری کرد: اگر قرار است اصول رعایت شود همه اعضا محترم هستم. من احساس کردم که دیگر باید پایین بنشینم و در پایان دوره استعفا دادم و به اصرار شما آمدم. دفعه قبل نظر اعضای هیئت اجرایی اولین زمان بود. اینبار هم برای انتخابات نظر اکثریت 20 تیر است. اینکه بگویند هیئت اجرایی دنبال زمان خریدن است درست نیست. باید زمان انتخابات را خودمان در هیئت اجرایی تعیین میکردیم ولی حق خود را به اعضای مجمع دادیم. 4 سال و اندی در هیئت اجرایی بودیم و هر دو بار نظر ما اولین تاریخ برای برگزاری انتخابات بود.
نتیجه شمارش آرا اعلام شد؛ 60 رای اخذ شد که 57 رای از اعضای حاضر و سه رای وبینار بود. برای انتخابات در تاریخ 20 تیر 15 رای و برای تاریخ 6 شهریور 41 نفر کسب شد و 4رای مخدوش بود. در نهایت انتخابات 6 شهریوماه برگزار خواهد شد.
ویرایش دستورالعمل برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک
کمیته ملی المپیک برای برگزاری انتخابات آییننامهای را تنظیم کرد و پس از تایید در مجمع 17 اسفند، 28 اسفند ماه آن را به کمیته بینالمللی المپیک ارسال کرد.
این آییننامه روز گذشته از سوی IOC با چند اصلاحیه به کمیته ملی المپیک کشورمان برگشت داده شد. صالحیامیری رئیس کمیته ملی المپیک از اعضای مجمع خواست تا این اصلاحات را تصویب کنند و آیین نامه دوباره به IOC ارسال شود.تعداد 9 مورد اصلاحات از سوی IOC اعلام و خواسته شده به جای ماده 5 متن کامل که در اساسنامه هست، مطرح شود.
همچنین IOC برای تعیین صلاحیت مداخله دولت را مطرح کرد که صالحیامیری گفت: ما گفتیم باید نهادهای قضایی و امنیتی این موضوع را بگویند. قوانین داخلی صراحت دارد و مکلف به استعلام هستیم، پس پیشنهاد داریم همین ماده تصویب شود.
پیشنهاد صالحیامیری این بود که این بند به تصویب اعضای مجمع برسد و کمیته نهادهای بینالمللی را قانع کند چرا که تعیین صلاحیت قانون و الزامی است.
صالحی امیری گفت: حذف این بند تایید صلاحیت باعث تنش خواهد شد و ممکن است این موضوع را مطرح کند که ما از قانون سرپیچی میکنیم. فردا قانونگذار ممکن است با ما مجادله کند. پیشنهاد من این است ما را مکلف کنید هیئت اجرایی در چارچوب قوانین موضوع را دنبال کند.
نصرالله سجادی گفت: اخلاق حکم میکند IOC و مراجع بین المللی اگر فردی چه در محاکم ملی و چه بین المللی متهم باشد سمت خود را از دست بدهد. برای مثال رئیس انوک و شورای المپیک آسیا از طرف دادگاه ملی خود متهم شد و بعد از آن در مجمع انوک و با حضور باخ تا زمان رسیدگی به اتهام برکنار شد. بلاتر هم قبل از رسیدگی کامل به پرونده خود، متهم و برکنار شد.
سجادی تاکید کرد: آنها به قوانین و مقررات قضایی کشورها احترام میگذارند. به نظر من واژه دخالت دولت معنای دیگری دارد.
در نهایت تصمیم برآن شد که کمیته، مقامات کمیته بینالمللی را برای بند مذکور راضی کند.