مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با حضور در دفتر ایسنا به مناسبت هفته خبرنگار، اعلام کرد: امسال جشنواره مد و لباس غرب کشور را با موضوعیت «لباس اداری بانوان» در مهر یا آبان ماه برگزار خوهیم کرد.
احمدرضا احسانی در گفت و گو با ایسنا، منطقه همدان، با اشاره به اینکه کار جشنواره مد و لباس ارائه دادن الگوها است، افزود: این جشنواره به دنبال فرهنگسازی است و در جشنوارههای سالهای اخیر بخشی برای عموم مردم وجود داشته که الگوهایی را برای آنها ارائه دادهاند.
وی ادامه داد: با برگزاری مسابقات و دادن جوایز فرهنگسازی در جامعه اتفاق می افتد و این فقط بخشی از کار است چرا که مبحث مد و لباس بحثی کلی است که باید در سیاستهای کلان دیده شود و نیازمند همکاری ارگانهای مربوطه است تا نتیجه مطلوب داشته باشد.
احسانی با اشاره به هفته خبرنگار، ایسنا را رسانهای با کادری جوان و ایدههای نو دانست و گفت: امیدوار هستیم که ایسنا با داشتن این قابلیتها، تاثیرگذاری خود را بیشتر در جامعه نمایان کند.
وی افزود: خبرنگاران چشم و گوش جامعه هستند و در بحث اطلاع رسانی بیش از بحث خبر بحث تحلیل مهم است چرا که بررسی و شناخت جامعه مستلزم این امر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: خبرنگاران حتما باید مشکلات، معضلات، آسیبها و درگیریهای مردم استان را به طور تخصصی شناسایی کنند چرا که این تجزیه تحلیلها به مسئولان کمک می کند تا آنها را در برنامه ریزیهای خود لحاظ کنند و مسیر را به سمت کارهای زیربنایی و کارشناسانه ببرند.
احسانی در ادامه تصریح کرد: از آنجا که ایسنا در فضای دانشگاهی قرار دارد انتظار می رود از توان متخصصان و دانشگاهیان استفاده کند تا پربارتر باشد.
وی ادامه داد: با انجام این کار ذائقه مخاطب به سمتی می رود که با خواندن خبر می تواند برداشتی از موضوع داشته باشد و نسبت به آن شناخت پیدا کند.
وی در ادامه گفت: حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی و کارهای فرهنگی هنری به نقد و نظرسنجی های اصحاب رسانه نیاز دارد و در مورد موضوعات خاص مانند جشنوارههای ملی و بینالمللی از آنها استفاده خواهیم کرد تا در جهت برنامه ریزیهای مطلوب از وجودشان بهره مند شویم.
احسانی با اشاره به اینکه عمده وظایف این اداره در حوزه کتاب، مطبوعات، نمایش، موسیقی، هنرهای تجسمی، کانونهای فرهنگی هنری، مساجد، قرآن و عترت و ... است، افزود: هر برنامهایی که در این حوزه وجود داشته باشد یا از وظایفی است که از طرف وزارتخانه ابلاغ می شود یا برنامههایی است که در همین راستا در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: این برنامهها باید به طور متناسب، دقیق و متوازن برنامه ریزی و اجرا شود چرا که توسعه در حوزه فرهنگ و هنر زمانی اتفاق میافتد که کارها همه جانبه پیش روند و تک بعدی نباشد.
وی در ادامه اظهار کرد: اداره فوق با توجه به محدودیت و امکانات استان و در قالب مقررات و قوانین و ضوابط کارها را اجرایی می کند؛ به عنوان مثال فرهنگ بومی و فولکلور استان که باید در نظر گرفته شود چرا که استان همدان از نظر بافت جمعیتی اقوام مختلفی دارد.
احسانی تصریح کرد: توجه کافی و وافی به شورای فرهنگ عمومی به عنوان بالاترین مرجع فرهنگی در استان شود که در این موارد رسانه ها می توانند با تحلیلهای خود کمک زیادی داشته باشند.
وی درباره سالنهایی که در اختیار اداره فرهنگ و ارشاد هستند و تئاتر در آنها اجرا می شود، گفت: این سالنها، استاندارد هستند و از نظر تجهیزات هر سال تجهیز و تجهیزات هر سال به روز می شوند.
وی افزود: در حال حاضر سالنهای مجتمع شهید آوینی و مجتمع ابن سینا در حال تجهیز شدن هستند و یک سالن بزرگ 2000 نفری در پشت مصلی در حال ساخت است که عملیات خاکبرداری آن انجام شده و ساخت بنا به دلایلی فعلا متوقف شده است.
انتهای پیام
کپی شد