به گزارش ایرنا لیلا خدری چهارشنبه در نشست خبری اظهار داشت: تعداد مراکز درمانی طرف قرار داد از 641 مرکز در سال 92 به 705 مرکز رسیده که 28 مرکز خدمات پاراکلنیکی و 27 مرکز خدمات آزمایشگاهی ارائه می کنند.
وی ادامه داد: این سازمان با 240 پزشک در بندرعباس قرارداد دارد که 140 نفر آنان پزشکان متخصص و فوق تخصص بوده و بقیه پزشکان عمومی هستند.
مدیردرمان تأمین اجتماعی هرمزگان اضافه کرد: با 23 بیمارستان قرارداد وجود دارد که 14 بیمارستان برابر 60 درصد بیمارستان های طرف قرارداد را شامل می شود.
خدری خاطر نشان کرد: سهم درمان از حق بیمه دریافتی 9 بیست و هفتم بوده که از این محل باید هزینه‌ های درمانی تأمین شود.
به گزارش ایرنا، وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص طرح تحول سلامت ابراز داشت: تأمین اجتماعی با کلیت اجرای طرح تحول سلامت به عنوان یک نیاز در بخش بهداشت و درمان کشور موافق بوده و برمدیریت صحیح و نظارت دقیق بر روند اجرای این طرح تأکید دارد.
خدری در پاسخ به سؤال خبرنگار ایرنا در خصوص نیازهای موجود در بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی بخش درمان تأمین اجتماعی هرمزگان پاسخ داد: کمبودهایی در بخش تخصص و فوق تخصص بیماریهای گوش،حلق و بینی برای بخش بستری وجود دارد، همچنین برای تأمین نیاز به متخصص های بیماری های خون، فشار خون، ریه و کلیه از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درخواست یاری شده است.
وی ادامه داد: این موضوع در تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی گنجانده شده و آن دانشگاه محدودیت‌هایی روبه رو بوده به گونه‌ای که تنها یک متخصص خون متعهد دارد.
مدیردرمان تأمین اجتماعی هرمزگان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار ایرنا با موضوع بیشترین بیمارهای شایع، گفت: بیماری های عفونی، قلب و عروق و دیابت بیشترین شیوع را در کشور دارند و سپس باید به بیماریهای روانی مانند افسردگی پرداخته شود.
وی اشاره کرد: افسردگی از سال‌های گذشته روندی افزایشی داشته و به همین دلیل سازمان بهدشت جهانی در سال جاری توجه ویژه ای به این بیماری کرده است.
3219/6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.