«عباس مزیکی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال این منابع مالی از محل عوارض ارزش افزوده و ۹۴۰ میلیارد ریال از محل عوارض آلایندگی در بین دهیاری‌ها و شهرداری‌های استان مرکزی توزیع شده است.

وی ادامه داد: ۳۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال درآمد امسال از محل استانی و ملی در استان مرکزی کسب شد که ۴۵ درصد آن از محل مالیات مستقیم و ۵۵ درصد از محل مالیات ارزش افزوده حاصل شده است.

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی خاطرنشان کرد: سازمان امور مالیاتی با رویکرد حمایت از تولید و مبارزه با فرار مالیاتی و اخذ مالیات بر مبنای اصول قانونی تحقق درآمد پیش‌بینی شده  اقدام کرده است.

مزیکی افزود: مدت پرداخت مالیات از سه سال به پنج سال افزایش یافته است.

وی پایان دی ماه را آخرین مهلت ثبت صندوق و سامانه فروشگاهی گروه های جدید در سایت سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی www.tax.gov.ir  دانست و گفت:  تصویب این قانون در راستای شفاف سازی فعالیت فعالان اقتصادی و دریافت مالیات بر ارزش افزوده موثر است.

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی خاطرنشان کرد: اصلاح قانون ارزش افزوده با هدف رفع مشکلات اجرایی در جریان تصویب قرار دارد.

استان مرکزی از شمال به استان‌های تهران و قزوین، از غرب به استان همدان، از جنوب به استان اصفهان و لرستان و از شرق به استان های قم و اصفهان محدود است و بر اساس سرشماری سال گذشته یک میلیون و ۴۲۹ هزار و ۴۷۵ نفر جمعیت دارد.
این استان با موقعیت­های ممتاز جغرافیایی، نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژی (نفت، گاز و برق)، استقرار مراکز صنعتی و دانشگاهی، مفاخر برجسته و مذهبی و علمی، اراضی مستعد کشاورزی و مراتع، ذخایر معدنی، نزدیکی به قطبهای صنعتی و بازار مصرف از توانمندی­های اقتصادی مناسب برای سرمایه گذاری برخوردار باشد.
اصالت تاریخی، وسعت منابع مادی، انسانی و توانمندی‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری به خصوص در بخش صنعت، موجب شده است استان مرکزی از ابتدای فرآیند جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور (از تصویب قانون جلب و حمایت سرمایه‌های خارجی ۱۳۳۴) همواره یکی از مقاصد جذب سرمایه‌گذاران خارجی باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.