میر دریادار حسین خانزادی، چهارشنبه شب در حاشیه آیین افتتاحیه مسابقات غواصی ارتش های جهان در نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در سالهای گذشته تامین امنیت تنگه هرمز توسط ارتش و سپاه بر قرار شده است و با فرمان رهبری این امنیت با تمام توان ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در محیط بین الملل، تحریم ها بر روی همکاری ها اثر گذار بوده و موجب از بین رفتن همکاری ها می شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ادامه کرد: در این راستا همکاری که نیروی دریایی جمهوری اسلامی به عنوان وظیفه ملی، منطقه ای و جهانی برای برقراری امنیت در حال انجام است تحت تاثیر تحریم ها قرار خواهد گرفت.
سردار خانزادی با اشاره به کشورهایی که به دنبال تحریم ایران هستند، افزود: اگر در این منطقه شیر نفتی باز باشد و پول آن به جیب کسانی برود که مردم ایران را تهدید کنند قطعا این موضوع بر روی کارکرد تنگه هرمز تاثیر گذار خواهد بود.
وی به رونمایی تجهیزات جدید این نیرو اشاره کرد و گفت: با توجه به گذراندن آزمایش های مختلف و سفرهای دریایی متعدد از سوی ناوگان سهند و انجام آخرین اصلاحات لازم تا پیش از هفتم آذرماه امسال شاهد الحاق این ناوگان به ناوگان جنوب کشور خواهیم بود.
وی ادامه داد: همزمان در هفتم آذرماه نیز زیر دریایی فاتح که نسل جدیدی از زیردریایی ها می باشد به همراه 3 فروند زیر دریایی کلاس غدیر که 2 فروند از آنها بازسازی و یک فروند نیز جدید می باشد به نیروی دریایی ارتش الحاق خواهد شد.
امیر دریادار خانزادی همچنین ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال نیز کار ساخت ناوشکن دنا که در کارخانجات کشتی سازی وزارت دفاع در حال ساخت است به اتمام رسیده و به ناوگان دریایی ارتش افزوده شود.
وی تصریح کرد: احیای ناوگان دماوند در حال انجام است و تا پایان امسال نیز شاهد الحاق آن به ناوگان شمال خواهیم بود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سخنان رهبری بر ضرورت حضور در تمامی دریاهای جهان افزود: این موضوع با جدیت دنبال می شود و در ماه آینده یک دریانوردی طولانی مدت در دریاها را خواهیم داشت که نخست حضور در اقیانوس هند و در ادامه در دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس خواهد بود.
چهارمین دوره مسابقات ارتش های جهان و سومین دوره مسابقات غواصی عمق برای نخستین باربا حضور پنج تیم از کشورهای آفریقای جنوبی، ونزوئلا، روسیه، سوریه و ایران شب گذشته در نوشهر اغاز شد.
شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در هفت آیتم غواصی عمق از جمله میدان موانع، جوشکاری و برشکاری زیرآب، فلنچ ( گونه ای از اتصال دهنده ها است)، نجات زیر دریایی و کشتی مغروق، کار در فضای بسته و امداد و نجات غواص (Cpr) رقابت خواهند کرد.
بازی های بین المللی ارتش های جهان امسال در 28 رشته ورزشی به صورت همزمان در 7 کشور روسیه، چین، ایران، قزاقستان، آذربایجان، بلاروس و ارمنستان برگزار می شود.
1295/ 1602/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.