سید محمد جعفری روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت : در راستای اجرای برنامه کشوری و با امضای تفاهم نامه میان شرکت غله و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران از ظرفیت فارغ التحصیلان عضو این سازمان به عنوان ناظر کیفی خرید تضمینی گندم در مراکز خرید استان استفاده شد .
وی ادامه داد : امسال و در نخستین سال اجرای برنامه به کارگیری فارغ التحصیلان کشاورزی در مراکز خرید گندم ، در هر مرکز یک نفر به عنوان ناظر کیفی به کار گرفته شد .
مدیر عامل شرکت غله منطقه 2 با اشاره به اینکه عضویت در سازمان نظام مهندسی و معرفی از سوی این سازمان ملاک انتخاب ناظران کیفی خرید گندم بود ، گفت : این افراد از سوی همین سازمان به شرکت غله معرفی شدند و در مراکز خرید گندم فعالیت می کنند .
براساس اعلام سازمان نظام کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران تعداد فارغ التحصیلان کشاورزی استان متقاضی کار 13 هزار نفر است .
وی افزود : ناظران خرید تضمینی گندم با لحاظ کردن 24 ویژگی ، علاوه بر بررسی گندم های تحویلی از سوی کشاورزان ، مسائل فیزیکی و انسانی در مراکز خرید را نیز مورد ارزیابی قرار می دهند .
جعفری نظارت بر مشخصات فنی گندم ، نظارت بر حضور تمام عوامل خرید از جمله مسئول کنترل کیفی ، مسئول تشخیص خرید ، نظارت بر گواهینامه استاندارد معتبر باسکول ، نظارت بر تجهیزات کافی خرید از قبیل لوام آزمایشگاهی ، اصالت کشاورزی و کنترل معرفی نامه آن از سوی جهاد کشاورزی را از جمله اقداماتی عنوان کرد که ناظر خرید گندم انجام می دهد .
وی با اشاره به تاکید شورای اقتصاد کشور مبنی بر خرید کیفی محصولات کشاورزی تضمینی ، ادامه داد : در همین راستا و با به کارگیری فارغ التحصیلان کشاورزی در مراکز خرید گندم ، انتظار می رود محصولات با کیفیت و مرغوب خریداری و تحویل کشور شود .
به گفته مدیر عامل شرکت غله منطقه 2 کشور پیش از این در مراکز خرید گندم از ناظرات محلی و آنهایی که به صورت سنتی با کیفیت و مرغوبیت این محصول آشنا بودند ، استفاده می شد .
وی گفت : بر اساس دستورالعمل ابلاغی مقدار افت مفید 10 درصد و غیر مفید 7 درصد بود که در سال زراعی جاری بر اساس دستور العمل شورای اقتصاد جهت حمایت از ارتقا کیفیت محصول خریداری شده مقدار دامنه افت مفید از 10 به 8 و افت غیر مفید از 7 به 5 کاهش یافت .
سطح زیر کشت گندم در مازندران بیش از 48 هزار هکتار است که از این میزان 25 هزار هکتار به صورت دیم و بقیه به صورت آبی کشت می شود .
خرید تضمینی گندم از ششم خرداد امسال در 30 مرکز خرید استان مازندران آغاز شد و پیش بینی می شود که امسال یکصد هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی خریداری شود .
2096/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.