به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مازندران، عبدالهیان در گفت‌وگو با ما اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یکی از مناسب‌ترین مراکزی است که با توان و پشتوانه علمی و پژوهشی خود می‌تواند در کاهش و رفع آثار تحریم‌ها موثر باشد.
وی افزود: با توجه به ویژگی‌های استان مازندران، جهاد دانشگاهی آمادگی دارد برای تحقق مأموریت‌های استان همه ظرفیت‌های خود را به‌کار گیرد.
سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه استان مازندران دارای ظرفیت‌های مهمی در حوزه دانشگاهی است تصریح کرد: باید در عملیاتی کردن طرح‌های اقتصادی استان، دانشجویان متخصص، خوش‌فکر و فعال را مشارکت دهیم و برای آنها جایگاه قائل شویم.
وی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی نهضت تسهیل‌گران استان، افزود: به محض ابلاغ رسمی استاندار مبنی بر راه‌اندازی دبیرخانه نهضت تسهیل‌گران توسعه در جهاد دانشگاهی مازندران این واحد فعالیت‌های متناسب با آن را آغاز خواهد کرد.
این مسئول عنوان کرد: باید برای توسعه استان مولفه‌هایی همچون؛ بومی‌سازی توسعه، تغییر رویکرد در موضوع انرژی، حفاظت از محیط زیست و توجه به تغییرات اقلیمی و اقتصادی کردن فعالیت‌ها، مد نظر قرار گیرد.
عبدالهیان با بیان اینکه باید مردم را در فرایند توسعه استان دخالت داد، اظهار کرد: با وجود اینکه یکی از عرصه‌های اقتصادی استان مازندران گردشگری است اما این حوزه به منفعت اقتصادی شهروندان استان منجر نشده است و جهاد دانشگاهی آمادگی دارد در صورت تمایل مدیران استان در این زمینه ورود کند.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی مازندران موضوع تامین سلامت شهروندان را مورد توجه جدی قرار داده است، افزود: این نهاد در مسائل استراتژیک همچون امنیت سلامت مواد عذایی و تولیدات سبز ورود پیدا کرده است.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران گفت: تولید پروتئین و دیگر محصولات از جلبک، یکی از این فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی است که مقدمات ورود به فاز نیمه صنعتی آین محصول انجام شده است.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 825452
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.