طرح ملی توسعه فرودگاه رامسر یکی از طرح های مصوب دولت نهم بوده که حدود 9 سال از زمان آغاز آن سپری می شود اما همچنان نیمه کاره رها شده است.
طرحی که وزیر راه و شهرسازی وقت در فروردین سال 1388همزمان با آئین آغاز عملیات اجرایی آن وعده داده بود که به مدت 2 سال باید به طور کامل اجرا و بهره برداری شود اما چنین اتفاقی رخ نداد.
توسعه باند فرودگاه از یک هزار و 480 متر به 2هزار و 750 متر، ساخت ترمینال جدید ، ساختمان های جانبی ،‌اختصاص 40 هکتار زمین برای استقرار دستگاه کمک ناوبری و سالن ترانزیت از مهم ترین مشخصات این طرح بوده است.
سعدالله وطن خواه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود :‌ در جلسه روز گذشته که با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ملاصدرا و جمعی از مسئولان محلی در فرودگاه رامسر برگزار شد مقرر شد قیمت این آموزشکده بر اساس نرخ کارشناسی تعیین شده پرداخت شود.
وی بدون اشاره به میزان اعتبار تعیین شده برای این بخش گفت : بخشی از این اعتبار قبلا و بخشی دیگر نیز هفته آینده پرداخت می شود و پرداخت بقیه نیز به آینده موکول شده است چرا که هم اکنون دانشجویانی در این اموزشکده مشغول تحصیل هستند پس از پایان سال تحصیلی نسبت به تخلیه و واگذاری ان به فرودگاه اقدام خواهد شد.
وی تاکید کرد با تخلیه و واگذاری اموزشکده فنی و حرفه ای ملاصدرای رامسر بخشی از مشکلات اجرای طرح ملی توسعه فرودگاه رامسر بر طرف خواهد شد.
مدیرکل فرودگاههای مازندران همچنین مجتمع رفاهی و پذیرایی فدک متعلق به یکی از ارگان های نظامی را یکی دیگر از موانع عمده اجرای طرح ملی توسعه فرودگاه رامسر بیان کرد و گفت :‌ شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران توان خرید این مجتمع و بناهای مسکونی پیرامون آن را ندارد بنابراین تا زمانی که اعتبار ملی برای رفع این موانع در نظر گرفته نشود تداوم اجرای کامل این طرح ابتر باقی خواهند ماند.
وطن خواه افزود :‌ در نشست روز گذشته همچنین از فرماندار ، اعضای شورای شهر و دیگر مسئولان شرکت کننده خواسته شد تا با همکاری و همدلی همدیگر بتوانیم با رفع این موانع، طرح ملی توسعه فرودگاه رامسر را به مرحله اجرایی برسانیم.
وی با بیان اینکه شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران توان پرداخت هزینه های هنگفت بابت خریداری عرصه و عیان بناهای مزاحم در مسیر اجرای طرح ملی توسعه فرودگاه رامسر را ندارد، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، فرمانداران و اعضای شوراهای اسلامی غرب مازندران خواسته تا با توجه به هزینه هایی که تاکنون در این فرودگاه انجام شده ، بیش از پیش نسبت رفع این مشکلات همکاری کنند.
بررسی ها نشان می دهد که برای اجرای طرح ملی توسعه فرودگاه رامسر تاکنون با پیشرفت فیزیکی 97 درصد حدود 120 میلیارد تومان هزینه شده است.
فرودگاه رامسر در سال 1331 جهت انجام پروازهای تشریفاتی احداث شد که خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با توسعه بخشی از این فرودگاه، سیل عظیمی از زائران از این مکان به مشهد مقدس یا بالعکس جابه جا می شوند.
طبق آمار از منابع رسمی در تابستان امسال دست کم 28 هزار و 821 مسافر از طریق فرودگاه رامسر جابه جا شدند که از این تعداد پنج هزار و 300 نفرشان خارجی از کشورهای اروپایی ، آسیای میانه و حاشیه خلیج فارس بودند.
‌هم اکنون با همکاری شرکت های هواپیمایی آسمان و ایران ایر هفته ای 44 پرواز در مسیرهای رفت و برگشت رامسر - مشهد و رامسر - تهران در این فرودگاه انجام می شود.
شهرستان 70 هزار نفری رامسر واقع درغرب مازندران به علت برخورداری از جاذبه های طبیعی ، تاریخی و گردشگری منحصربفرد نظیر جنگل ، دریا ، کوه ، جلگه و اماکن اقامتی مانند هتل قدیم ، هتل جدید ، کاخ موزه و آب های گرم معدنی از دیرباز تاکنون به عنوان عروس شهرهای ایران مطرح بوده و به همین خاطر در تمامی روزهای سال بویژه نوروز پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگراست.
خبرنگار:‌مهراب زکی پور کینجی **انتشار دهنده:محسن حسن نیا
7078 /1602/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.