دکتر محمد پنبه چی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود:به طور میانگین  در ۲ ماهه اخیر بیش از ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار  برای خرید تجهیزات حفاظت فردی کادر درمانی و بیماران و دارو برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های دولتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مازندران هزینه شد.
وی اضافه کرد : روزانه ۳.۵ میلیارد ریال هزینه تجهیزات حفاظتی فردی و ۴۰ میلیارد ریال برای تامین داروهای مورد نیاز برای بیمارستان های دولتی وابسته به این دانشگاه  هزینه می شود.
پنبه چی اضافه کرد : به طور نمونه روزانه ماسک N۹۵ ، ماسک جراحی، لباس حفاظت فردی ( یکسره)، گان، کلاه و عینک و سایر تجهیزات مورد نیاز برای حفاظت کادر درمانی و بیماران مصرف می شود که هزینه همین میزان تجهیزات حفاظتی حدود ۳.۵ میلیارد ریال در روز است.
وی  اظهارداشت: نتیجه مثبت تامین به موقع تجهیزات حفاظت فردی در بیمارستان ها ویژه بستری بیماران کرونایی سلامت کادر درمانی در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بدو شیوع ویروس تاکنون بود.
به گفته وی اگرچه تعدادی از کادر سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مقابله با کرونا جان خود را از دست دادند، ولی هیچ یک از آنها کادر درمانی در خط مقدم مقابله نبودند و از نیروهای بهداشتی و ستادی وابسته به علوم پزشکی مازندران بودند.
طبق آمار رسمی اعلامی از سوی وزارت بهداشت و درمان تا اواخر فروردین ماه سال جاری ۶۳ کادر بهداشتی و درمانی در خط مقدم مقابله با کرونا جان خود را از دست دادند که حدود ۱۷ نفر از این شهدای سلامت مربوط به دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بود که بیشترین نیروهای جان باخته از کادر درمانی و بهداشتی مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بابل بود.
براساس اعلام سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان مازندران دولت تاکنون در سه بخش تامین تجهیزات حفاظت فردی، تکمیل پروژه های نیمه تمام بالای ۸۰ درصد بیمارستانی و خرید تجهیزات داخل بیمارستانی برای مقابله با ویروس کرونا یک هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل اختصاص داد.
اگرچه آمار دقیقی از میزان مراجعه بیماران مشکوک به ویروس کرونا بستری در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مازندران ارایه نشد، ولی طبق آمار روزانه تاکنون بیش از هفت هزار بیمار بستری پس از بهبودی از بیمارستان های این دانشگاه مرخص شدند و همچنان نیز ۳۹۵ نفر بستری و تحت درمان قرار دارند.
در ۲۴ ساعت گذشته ۶۹ بیمار کرونایی در بیمارستان های مازندران بستری شدند و در همین مدت نیز ۹۰ نفر پس از بهبودی ترخیص شدند.
 استان مازندران بیش از چهار هزار تخت بیمارستانی دولتی در اختیار دارد که ۶۰ درصد از این تخت ها در پیک ویروس کرونا برای بستری این بیماران تخصیص یافت و در حال حاضر با کاهش روند ابتلا به ویروس ۸۰ درصد از تخت های بیمارستانی ویژه بیماران کرونایی تخلیه شد.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.