غلامرضا امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۳۰ مرکز نیکوکاری در استان با دریافت مجوز از کمیته امداد مشغول فعالیت بوده و این مراکز تا پایان سالجاری به ۱۴۰ مرکز افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه هدف از ایجاد مراکز نیکوکاری، توسعه و ترویج فرهنگ انفاق، نیکوکاری، تعاون و همیاری در محله، شناسایی نیازمندان واقعی و ارائه خدمات به آنان است، افزود: اولین مرکز نیکوکاری کارآفرینی و اشتغال در سطح استان که متولی ایجاد مراکز شهرستانی شده در ساری آغاز به فعالیت کرده است.
رئیس اداره هماهنگی مؤسسات خیریه و تشکلهای مردمی کمیته امداد مازندران برگزاری کلاسهای آموزشی برای دانش آموزان، نوعروسان وخانواده های نیازمند، توزیع سبد غذایی بین محرومان محدوده فعالیت مراکز، مساعدت دربخش عمران وساختمان، پرداخت کمک هزینههای درمانی، را از جمله خدمات مراکز نیکوکاری دانست.
وی تصریح کرد: کمکهای خیران و نیکوکاران مازندران خصوصاً در روزهای پایانی سال و به مناسبت عید نوروز توسط مراکز نیکوکاری جمع آوری و بین نیازمندان این مراکز توزیع میشود.
امینی گفت: گروهها و تشکلهای مردمی، هیئتهای مذهبی، معتمدان محلی، مؤسسات خیریه غیرثبتی، مجامع صنفی برای ایجاد مراکز نیکوکاری میتوانند از طریق مراجعه به دفاتر کمیته امداد شهرستانهای استان در خواست کتبی خود را اعلام و با تعامل، هم فکری و کمک رؤسای کمیته امداد شهرستانها نسبت به ایجاد این مراکز اقدام کنند.
وی خاطر نشان کرد: باتوجه به اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم با تعاملات صورت گرفته با مؤسسات خیریه، مراکز نیکوکاری و خیران محلی مقرر شد تا به همه نیازمندان حوزه اقدام این مراکز سبد کالا تهیه و توزیع شود.