به گزارش ایرنا گودرز امیری روز دوشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری لرستان افزود: واگذاری این واحدها یک فرصت طلایی برای سرمایه گذاران واقعی است که شرایط این واگذاری بزودی با هماهنگی بانک ها اطلاع رسانی می شود.
وی اظهار داشت: در صورتی که سرمایه گذار بخواهد یک واحد تولیدی را راه اندازی کند، دریافت مجوزهای لازم چندین ماه به طول می انجامد در صورتی که واگذاری واحدهای تملیک شده، روند اخذ مجوزها را نخواهد داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری لرستان افزود: این واحدهای تولیدی، مجموعه های آماده ای هستند که با نازل ترین قیمت و بهترین شرایط به سرمایه گذار جدید واگذار می شوند.
وی گفت: برخی سرمایه گذاران استان لرستان توان سرمایه گذاری و بازپرداخت تسهیلات جدید را دارند اما به دلیل اطلاعات نادرستی که در اختیار بانک قرار می گیرد، از فعالیت مضاعف این سرمایه گذاران جلوگیری می شود.
امیری با تاکید بر لزوم مساعدت بانک ها درخصوص سرمایه گذاری های جدید افزود: دستگاه های نظارتی در صورت اطمینان از اهلیت و حسن نیت سرمایه گذار همکاری مطلوبی خواهند داشت.
وی اظهار داشت: بازدیدهای میدانی بانک ها و دستگاه های مربوط از محل واحد تولیدی و چگونگی سرمایه گذاری موجب سهولت در تصمیم گیری آنها خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری لرستان افزود: منطقه ویژه اقتصادی بروجرد در سال گذشته پیگیری شده و مراحل واگذاری زمین آن با تصویب در شورای عالی منطق آزاد در حال انجام است.
وی گفت: با ایجاد مجتمع تولید مصالح کوهی و شن و ماسه، واحدهای پراکنده این صنعت که موجب آلودگی و تخریب محیط زیست شده اند، در یک مکان متمرکز خواهند شد.

** لرستان رتبه نخست کشور را در اجرای مصوبات ستاد تسهیل کسب کرد
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان نیز گفت: بنا بر گزارش وزیر کشور به رییس جمهوری، لرستان در سال گذشته 239 جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با 957 مصوبه برگزار کرده است.
محمدرضا صفی خانی افزود: از این تعداد 549 مصوبه معادل 58 درصد اجرا و استان موفق به کسب رتبه نخست کشور شده است.
وی با بیان اینکه لرستان از نظر تعداد جلسات و میزان مصوبات به ترتیب رتبه های سوم و 12 کشور را دارد، اظهار داشت: 6 ماهه دوم سال گذشته با برقراری 106 جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید 230 مصوبه برای واحدهای تولیدی استان لرستان ثبت شده که تاکنون 75 درصد آن اجرایی شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان افزود: سال گذشته 12 واحد کاملا راکد استان لرستان احیاشد، ظرفیت 50 واحد افزایش یافت و هشت طرح ویژه موفق به دریافت پروانه بهره برداری شد.
وی گفت: طرح لاستیک سازی خرم آباد که به عنوان یکی از بزرگترین طرح های کشور محسوب می شود موفق به اخذ 27 میلیون دلار مسدودی شد و مشکلات زیرساختی آن از جمله زمین، آب، برق و گاز برطرف و ثبت سفارش آن آغاز شده است.
این مسئول افزود: آهک صنعتی هیدراته و پالایشگاه پلدختر نیز رفع مشکل شده اند و نساجی بروجرد با تغییر نگاه مدیریتی از شرایط بحران خارج شد.
صفی خانی اظهار داشت: ظرفیت تولیدی این نساجی از هفت میلیون مترمربع به 12 میلیون مترمربع در سال گذشته افزایش یافت و چهار تا هفت میلیون مترمربع موجودی انبار این واحد تولیدی نیز به بازار عرضه شد.
وی با بیان اینکه لرستان به دنیال ایجاد زنجیره تولید فولاد است، افزود: بیش از 80 درصد کارخانه فولاد آماده شده است.
وی گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید ۱.۷ میلیون تن فولاد در استان وجود دارد که با شکل گیری زنجیره فولاد، کارگاه ها و صنایع پایین دستی بسیاری شکل می گیرد.
صفی خانی درخصوص کارخانه صدور فولاد خرم آباد نیز اظهار داشت: در حال حاضر ۱.۲ میلیون تن ورق در استان تولید می شود و این کارخانه یکی از ظرفیت های مهم استان به شمار می رود که تولیدات آن قابل رقابت با کالاهای خارجی است اما مشکل مدیریتی باعث رکود ان شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان اضافه کرد: از یک سرمایه گذار جدید برای فعالیت کارخانه صدر فولاد دعوت شده و زیرساخت های آن با حمایت سیستم بانکی تغییر کرده است.
وی گفت: بازسازی و نوسازی زیرساخت های فولاد خرم آباد 2 تا سه ماه آینده انجام می شود و تولیدات آن از میلگرد به ورق تغییر می کند.
به گزارش ایرنا، در این نشست با پرداخت 58 میلیارد ریال تسهیلات به 10 واحد تولیدی موافقت شد.
7269/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.