به گزراش ایرنا محمدرضا واعظ روز چهارشنبه در شورای رفاه لرستان در سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در سال 95 میانگین سالانه هزینه خانوار شهری 284میلیون ریال و درآمد 317میلیون ریال بوده که حدود 30میلیون ریال درآمد بیشتر از هزینه است.
وی گفت: همچنین میانگین سالانه هزینه خانوار روستایی 157میلیون ریال و درآمد 176میلیون ریال بوده است که حدود 20میلیون ریال درآمد بیش تر از هزینه است.
وی معتقد است این روند سه سال تکرار شده و امیدوارکننده است و همچنین درآمد روستاییان نصف درآمد شهری بوده و این اختلاف وجود دارد.
واعظ مهدوی ادامه داد: جامعه روستاییان در برابر نوسانات اقتصادی نست به جامعه شهری بسیار آسیب پذیر بوده و نابرابری در برابر روستاییان 300درصد در کشور است.
وی با اشاره به اینکه درآمد شهری و روستایی در لرستان 65درصد بوده و نسبت به میانگین کشور کمتر است افزود: درآمد خانوار شهری در این استان 255میلیون ریال و هزینه آنان 212 میلیون ریال و درآمد خانوار روستایی 165میلیون ریال و هزینه آنان 133میلیون ریال است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: میزان پوشش بیمه اجتماعی در کشور 60درصد و در لرستان 57درصد است و باید با برنامه ریزی و هدف گذاری شرایط بیمه شدن حداقل یک نفر در خانوار را فراهم کنیم.
واعظ مهدوی اضافه کرد: مهارت های لازم باید توسط سازمان فنی و حرفه ای فراگیر شود تا زمینه اشتغال خانوارهای روستایی فراهم شود.
وی همچنین بیان کرد: طرح تکاپو در هر شهرستان صورت گیرد و ضمن ارزیابی مشاغل، نیازسنجی شود.
/6060/1920/3210
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.