مهرداد جمشیدنژاد چهارشنبه در گفت ‌و‌گو با ایرنا اظهار کرد:با اصلاح زیرساخت‌های فرهنگی و تشویق به خرید روزنامه می‌توان امکان تولید محتوای مناسب و مورد نیاز جامعه را فراهم آورد و با این روش از فعالیت و سوءاستفاده اقتصادی برخی گروه‌ها و سایت‌های غیر موثق در شبکه مجازی جلوگیری کرد.
وی با تأکید بر اینکه اقتصاد باعث شده جای مقوله‌های فرهنگی و امور مالی تغییر کند گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس همواره متوجه وضعیت نامطلوب روزنامه‌ها و مطبوعات بوده است و در این زمینه با مسئولان استانی جلساتی برگزار کرده و در پی راهکار برون‌ رفت از بحران است.
وی با بیان اینکه فعالان عرصه رسانه با عشق به امر خبررسانی فعالیت می‌کنند و مشکلات مالی را تحمل می‌کنند، از بی‌ توجهی برخی اداره‌ها و سازمان‌ها درقبال پرداخت بدهی‌های مطبوعات انتقاد کرد.
جمشیدنژاد بیان داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به تنهایی متولی فرهنگ به‌ شمار نمی‌رود بلکه سایر نهاد‌ها همچون صدا و سیما و آموزش و پرورش نیز باید از ظرفیت‌های خود برای حل مشکل مطبوعات استفاده کنند.
رئیس گروه امور رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان داشت: مردم بیشتر به فضای مجازی گرایش پیدا کرده‌اند که البته این رویکرد نیز یکی از مشکلات بزرگ رسانه‌ها به‌ شمار می‌رود و نیاز به آسیب‌شناسی جدی دارد.
وی ادامه داد: همه جامعه فرهنگی از تعطیلی روزنامه‌ها و کم ‌شدن آن‌ها متأثر می‌شود همان‌گونه که وقتی روزنامه تحلیل روز تعطیل شد شاهد عمق تأثر مطبوعات بودیم.
جمشید نژاد شمار نشریه‌های استان فارس را 468 نشریه بیان کرد و گفت: از این تعداد 240 نشریه منتشر می‌شود همچنین 68 خبرگزاری فعال‌ و هشت روزنامه در شیراز درحال اطلاع‌ رسانی هستند.
وی ادامه داد: افزون بر این در شهرستان‌ها نیز سه روزنامه چاپ می‌شود که یکی از آن‌ها هر سه روز یک بار توزیع می‌شود.
صاحبان روزنامه های شیراز اخیرا در تیتری هماهنگ اعلام کردند که روزنامه های شیراز در آستنانه تعطیلی است و دلیل آن را مشکلات اقتصادی و گرانی تجهیزات دانستند.
7375 /1876/ 2027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.