دبیر اجرایی مسابقه شرح‌حال و خاطره نویسی با موضوع "ویروس کرونا، قرنطینه خودخواسته" دوشنبه ۱۹ اسفندماه در گفت‌وگو با خبرنگار  ایرنا بیان کرد: در طول تاریخ کتاب‌های بسیاری درباره بیماری‌های واگیردار و قرنطینه نگاشته شده است که می‌توان به آن‌ها با عنوان اسناد تاریخی نیز استناد کرد.

نوید جعفری نگارش روزانه را مایه تسکین و آرامش خاطر دانست و افزود: نگارش، رنج‌های انسان‌ را در مواجهه با وضعیت‌های دشوار کم می‌کند و در عین حال تجربه‌ای زیسته را با دیگر افراد جامعه به اشتراک می‌گذارد که در آن می‌توان تشابهات و مشترکات بسیاری یافت که این حس را به فرد القا می‌کند که تنها نیست.

وی این مسابقه را ویژه شهروندان استان فارس عنوان کرد و درباره شرایط شرکت در آن گفت: افراد در تمامی گروه‌های سنی بدون محدودیت می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند؛‌ همچنین از لحاظ حجمی نیز  محدودیتی برای نگارش وجود ندارد؛ اما مطالب باید تایپ و ویرایش‌شده و در قالب فایل ورد ارسال شود.

دبیر اجرایی مسابقه "ویروس کرونا، قرنطینه خودخواسته" ابراز داشت: علاقه‌مندان می‌توانند از ۲۰ اسفندماه تا ۲۰ فروردین‌ماه ۱۳۹۹ آثار خود را ارسال کنند. آثار رسیده هر روزه تا پایان فروردین ماه در سایت خبرگزاری هنر شیراز منتشر خواهند شد.

جعفری همچنین درباره داوری آثار نیز گفت: نویسندگان سه اثر برگزیده از سوی هیئت داوران و همچنین سه اثر برگزیده بر اساس آرای مردمی، مورد تقدیر قرار می‌گیرند و هدایای ارزنده‌ای در مراسم اختتامیه به آن‌ها تقدیم خواهد شد.

وی با بیان اینکه این مسابقه از سوی خبرگزاری هنر شیراز و با همکاری مدرسه داستان‌نویسی حیرت و نیز معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس برگزار می‌شود، گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را به همراه مشخصات و آدرس و شماره تماس به آدرس پست الکترونیکی honarshiraz۲۴@gmail.com یا شماره ۰۹۳۶۱۳۲۸۷۵۳ ارسال کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.