به گزارش ایرنا استاندار فارس، عصر دوشنبه در حاشیه تحویل این واحدها به ساکنان آنها در گفت و گو با خبرنگاران بیان داشت: بعد از وقوع سیل فروردین ماه 98 در محله سعدی شیراز، اقدامات خوبی از سوی مردم، مجموعه دولت و دیگر نهادها انجام شد.
عنایت الله رحیمی افزود: با تلاشی که مسئولان ذی ربط به ویژه گروه های جهادی داشتند، امروز شاهد تعمیر و بازسازی 207 واحد مسکونی از مجموع 250 واحد خسارت دیده در محله سعدی شیراز هستیم که برای انجام آن افزون بر 20 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: 36 واحد مسکونی آسیب دیده دیگر نیز در محله سعدی شیراز در دست تعمیر و بازسازی قرار دارد که حدود
سه میلیارد و 600 میلیون ریال برای انجام این کار اعتبار لازم است و علاوه بر این عملیات بازسازی هفت واحد مسکونی نیز که به طور کامل تخریب شده در دست انجام است.
استاندار فارس اظهار داشت: در بحث معیشتی مردم این محله نیز اقداماتی صورت گرفته از جمله اینکه لوازم خانگی در اختیار آنها گذاشته شده، برخی از لوازم منازل این منطقه که نیاز به تعمیر داشته توسط مردم، تشکل های مردم نهاد و همچنین برخی نهادها با هزینه خیران و کمک های مالی تشکل های مردمی تعمیر شده است.
رحیمی بیان کرد: بخشی از اقلام و لوازم اساسی ساکنان واحدهای آسیب دیده از سیل محله سعدی شیراز نیز توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تامین شده است.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بافت محله سعدی شیراز، ریزدانه، نفوذ ناپذیر و بعضا ناپایدار است و این ویژگی ها از مشخصه های یک بافت غیر رسمی و ناکارآمد محسوب می شود.
استاندار فارس اضافه کرد: به سبب ویژگی های یاد شده و با توجه به قانون بازآفرینی شهری، جا به جایی منازل مسکونی قسمت هایی از اطراف آرامگاه سعدی، محله گود گل کنان و خیابان منشعب از این محله به سمت آرامگاه سعدی در دستور کار است و زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح در اطراف محله سعدی پیش بینی خواهد شد.
رحیمی ادامه داد: از آنجا که اراضی محله گود گل کنان، وقفی و فاقد اسناد مالکیت است و ساخت و سازها بدون مجوز انجام شده، بی شک احراز هویت ها نیز به دلیل نبود اسناد رسمی، دشوار و زمان بر خواهد بود و به همین سبب زمان دقیقی برای اجرای این طرح جا به جایی نمی توان اعلام کرد.
وی، در مورد اقدامات انجام شده برای جلوگیری از بروز چنین حوادثی در این محله گفت: از آنجا که سیل محله سعدی متاثر از فرادست بود، در فرادست این محله و در منتهی الیه شمال و شمال شرقی آن، مطالعات آبخیزداری در حال انجام است.
رحیمی بیان کرد: همچنین اقداماتی از جمله، عملیات پخش سیلاب، ایجاد حوضچه های آرامش، ترمیم مسیلی که از این مسیر می گذرد، بازگشایی مسیر مسیل و تملک واحدهایی که در مسیر مسیل واقع شده اند نیز در دستور کار قرار دارد.
وقوع سیل در پنجم و ششم فروردین ماه 98 در شیراز، جان 21 نفر را گرفت و 164 نفر را مصدوم کرد، افزون بر این بسیاری از افراد در این سیل منازل خود را در محله سعدی و زمین های پایین دست سیل از دست دادند و به تعدادی از خودروها آسیب وارد شد.
6122 / 6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.